עבור לתוכן

עזרה בנוגע לבחירת כרטיס AGP, מתלבט!

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית :silly: ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++.

תודה, ושבת שלום.

עריכה:

חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול להיות שאלו המחירים? או שזה סתם חארטה? וגם חיפשתי GeForce 6600 והמחירים היו קצת מעל ומעבר למחירים של הכרטיס המסכן הזה... סך הכל מדובר בכרטיס AGP מעפן, למה שאנשים ייקנו אותו ב 100 דולר? אספנים? :o

http://www.amazon.com/s/qid=1238770941/ref=sr_kk_1?ie=UTF8&search-alias=aps&field-keywords=geforce%206800%20agp

פורסם

חלקים ישנים עולים יותר ... במיוחד AGP ככה שלא שווה לקנות חדש רק משומש ...

פורסם

אל תצפה לגרפיקה גבוהה,המעבד חלש ואני מעריך שגם הזיכרון אינו מספק.

פורסם
  • מחבר

1. אני לא מצפה לגרפיקה גבוהה, פשוט שמשחקים בני שנתיים +- יעבדו עליו בלי שום בעיות (עם הגדרות גרפיקה INGAME שמתאימות למפרט, כמובן) - אפשר לצאת מנקודת הנחה כזו? אני יכול לקנות את הכרטיס ולהיות בראש שקט?

2. אם אני גם אוסיף לדוגמא עוד 512MB של זכרון כך שיהיה על המחשב 1GB, זה יישפר בהרבה?

פורסם

הצעה שלי ... אם אתה מתכנן לקנות כרטיס מסך כדי לשחק משחקים חדשים שיוצאים היום אז תרד מהעניין ...

לא שווה להשקיע במפרט שלך ולשדרג אותו כי זה ממש לא יעזור ... אני למדתי את זה בדרך הקשה קניתי כרטיס מסך וזיכרונות וסתם בזבזתי כסף ....

הכי טוב תחסוך כסף למחשב חדש ...

פורסם

יש מישהו שמוכר בTRADEZONE מעבד 3GHZ 478 1MB ב100ש"ח בדוק את זה

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שמוכר בTRADEZONE מעבד 3GHZ 478 1MB ב100ש"ח בדוק את זה

השאלה אם זה שווה את המאה שקלים האלו (?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים