פורסם 2009 באפריל 316 שנים שלוםהבעייה שלי היא כזו שכל משחק שאני מתקין(כמעט כל משחק),ההתקנה פשוט נתקעת באמצעזה ממש מעצבן אותי,כיי אין לי חוסר במשהו במחשב,המחשב חזק מאודהמפרט:QX97702 ג'יגה ראם320 ג'יגה HDD8800GT 512 מגהוויסטא הום פרימיום 32 ביטמה הבעייה?
פורסם 2009 באפריל 316 שנים איך אני יודע שאתה משתמש בדיימון טולז?אוקיי אז הגירסא שיש לך עכשיו פגומה.גם לי זה קרה לקח, לי הרבה זמן להבין את זה שהדיימון טולז הוא הבעיה.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר אז איזה דימון טולז צריך?יש לי את הדימון טולז לייטאז זה לא הבעייה הנרו?
פורסם 2009 באפריל 316 שנים נרו הוא לא הבעיה...תחפש גירסא אחרת או תחלץ את המשחק עם ווינראר, אם המשחק מסתיים בiso אז אתה יכול לחלץ.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אני לא משתמש בדיימון טולז הפסקתי כי ראיתי שיש עוד כמה גירסאות פגומות...באתר הראשי הורדתי פעם אחת ולא נתקע לא כלום... תוריד משם תתקין וזהו.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר לא הבנתי...להוריד את הדימון טולז הכי חדש מהאתר שלהם ואז זה לא יעשה לי בעיות?
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מחבר הבנתיואז זה בטוח יפתור לי את בעיית התקנת משחקים הדימון טולס החדש?איך הוא יוצר את הבעייה שההתקנות נתקעות?
פורסם 2009 באפריל 316 שנים יש לו איזה מין באג מעצבן... העכבר לא מגיב המקלדת כלום! רק ריסטרט עוזר... בקיצור תתקין תעשה ריסטרט ותעדכן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.