עבור לתוכן

Corsair TwinX 3700

Featured Replies

פורסם

כיום אין לוחות שתומכים בזיכרון של 3700.

אז איך אני יכול להפעיל אותם על לוחות האם של היום בשוק?

פורסם

אובר קלוק

פורסם

אתה צריך לעשות OC ולעלות את הBus ל266. רק אז תוכל לנצל את הזיכרון עד תומו. בלי OC המעבדים הכי חדשים מסדרת הC של אינטל, יכולים לנצל מקסימום זיכרונות 400MHZ-PC3200 . זכרונות מעליהם לא יביאו ביצועים יותר טובים, ואפילו יביאו ביצועים פחות טובים, כי בדרך כלל התזמונים שלהם יותר נמוכים.

פורסם

אוברקלוק היא האופציה היחידה לנצל את רוחב הפס שלהם אבל באופן כללי לא תהיה לך בעיה להפעיל אותם במהירות 400MHZ

פורסם

אתה צריך לעשות OC ולעלות את הBus ל266. רק אז תוכל לנצל את הזיכרון עד תומו. בלי OC המעבדים הכי חדשים מסדרת הC של אינטל, יכולים לנצל מקסימום זיכרונות 400MHZ-PC3200 . זכרונות מעליהם לא יביאו ביצועים יותר טובים, ואפילו יביאו ביצועים פחות טובים, כי בדרך כלל התזמונים שלהם יותר נמוכים.

מה אתה מקשקש ?? רוצה לראות הבדלים במגהרצים של זכרונות ?? אפשר להגיע לשיפור של 1000mb/s בהעלאה של מגהרצים...

לי יש 5200 INT ו5300 FLOAT ...

תסתכל במפרט על הזכרונות שלי ... זה שיפור אדיר מ400 MHZ (כרגע על 440)

פורסם

מה אתה מקשקש ?? רוצה לראות הבדלים במגהרצים של זכרונות ?? אפשר להגיע לשיפור של 1000mb/s בהעלאה של מגהרצים...

הוא צודק בהחלט. אתה עשית אוברקלוק ובגלל זה המערכת שלך יכולה לנצל את רוחב הפס אבל הוא דיבר על מה שקורה כשלא נעשה אוברקלוק. רוחב הפס של המערכת לא יכול לנצל זכרונות בעלי מהירות גבוהה מ400MHZ בברירת מחדל.

פורסם

באמת תרגע. אמרתי שאי אפשר לנצל את המהירות של זכרונות מעל 400MHZ בלי OC. אתה עשית OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים