עבור לתוכן

אוזניות אלחוטיות OSAKA, המשך אשכול וחו"ד

Featured Replies

פורסם

אז בהמשך לאשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39412

האוזניות הגיעו סוףסוף

תמונה: o3_0_1_33459_20090324140336.jpg

המראה החיצוני נראה מרשים, אך כאשר חיברתי את האוזניות למחשב.. גיליתי את איכותן של האוזניות

קודם כל, ישנו רחש תמידי בזמן השימוש(חזק ומפריע), שנית ישנם בעיות קליטה רבות(בטריות חדשות).

טוב לא שציפיתי מאוזניות ב50 שקל ליותר, אבל עדיין, למי ששוקל לרכוש את האוזניות, שידע ;)

פורסם

LOL גם אני מנוי בלייזר וקיבלתי את זה, ראיתי אלחוטיות ב-50 שקל, אמרתי אין מצב שזה יקלוט נורמאלי וויתרתי, כנראה שצדקתי :)

Anatoli.

פורסם

אם אתה רוצה אוזניות על רמה, לא משנה גם אם אומרים לך שהיא הכי איכותית והיא אלחוטית, לא לקנות!

פורסם
  • מחבר

LOL גם אני מנוי בלייזר וקיבלתי את זה, ראיתי אלחוטיות ב-50 שקל, אמרתי אין מצב שזה יקלוט נורמאלי וויתרתי, כנראה שצדקתי :)

Anatoli.

דווקא הטווח קליטה שלהם ממש טוב... עליתי קומה בבית ועדיין קלטו... אבל האיכות לא משהו כשהם אלחוטיות(יש אופציה לחבר חוטית ואז הם הרבה יותר טובות)

אם אתה רוצה אוזניות על רמה, לא משנה גם אם אומרים לך שהיא הכי איכותית והיא אלחוטית, לא לקנות!

מה שאתה אומר שאוזניות אלחוטיות = לא איכותיות ?

גם אלו של 1000ש"ח+ ? כי דווקא די התלהבתי מהרעיון של האלחוטיות ושקלתי לקנות משהו איכותי יותר...

פורסם

דווקא יש אוזניות BT מאוד טובות של Panasonic, אם אני לא טועה. יצא לי לשמוע אותם לפני כשנה+ בתהרוכת אודיו של Hometheater.

המחיר שלם היה מעל 1000 אז אני זוכר. לא זוכר כמה בדיוק היה המחיר.

פורסם

ניתן למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות, יש לי אוזניות אלחטיות מצויינות של VIVANCO דגם FMH7700 שומעים מצויין גם במרחקים גדולים , בפעם האחרונה שבדקתי הם עלו 750 ש"ח

אצלי האוזניות כבר 10 שנים(~)

ממליץ

פורסם

תבדילו בין אוזניות A2DP לאוזניות אלחוטיות עם משדר שמתחבר למכשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים