עבור לתוכן

1600 ש"ח - 24" לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

Hi guys,

I need a monitor for the office.

working 9-15 hours a day - 90% of the time staring at the monitor

currently i'm using a 19" 932bf and the res is just not enough- plus it's too bright no matter how much i lower it's brightness

I have much to gain from the 24" high res, because i work with lots of windows opened. but perhaps, an s-ips panel will be better health-wise?

what do you say?

Joel.

פורסם

תראה, אני קניתי את ה-T240, הוא ממש סבבה, אבל הוא עדיין TN ( אין מה לעשות ).

אני יושב בבית מולו במרחק של 60ס"מ ואחרי קצת התרגלות אני מאוד נהנה.

כן, אם שמים צבע אחיד על כל המסך, יהיה שינוי בגוון בין ימין\שמאל (לא מורגש ) וללמעלה\למטה ( בקושי מורגש ).

אני עובד בבית בעיקר באינטרנט, קצת משחקים והרבה אנימה - למזלי אין לי השנה קורסי תכנות, אז קצת קשה לי להגיב על עבודה ממושכת מול טקסט ( חוץ מאינטרנט כמובן ).

24" זה כיף - אם יש לך שימוש לשטח ( אפשרי לדוגמא לשים 2 FireFox\Word אחד ליד השני בכיף ) אז אתה תהנה.

אם אתה רוצה להתפשר קצת על הגודל אתה יכול לקחת את ה-DELL שממליצים פה בפורום - הוא 22" ועולה בערך 1600-1700 נדמה לי, תריץ חיפוש אתה תראה שחפרו עליו מספיק.

\עריכה

אגב, אני גם מאוד רגיש לבהירות של המסכים, המסך הזה יחסית "רגוע" - עדיין הורדתי לאזור ה-60, אבל זה סביר.

אני מאמין שאם היית עם TN עד היום, אתה תסתדר. אבל שיקול שלך.

פורסם

2209WA is your best option.

IPS panel is known as a wonderful solution for office work.

You will be amazed from the picture quality. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

thanks for the response,

what interest me the most is to reduce eye-effort

24" will be very handy when working on an IDE (eclipse in my case), but I prefer to keep my sight in good condition even more

I wonder if the 240T is recommended for long continuous usage

starting to think that the 2209 is preferred, but I would like to hear a second opinion

פורסם

עם כל הכבוד למסכים שאינם TN, אני עובד על VS6 בעבודה ( 9-10 שעות ביום ? ) על מסך 22" של LG ( והוא לא מסך מאוד איכותי ) ואין לי שום בעיה או FATIGUE (שכחתי את המילה :] ).

פורסם
  • מחבר

yfital, this is exactly the reason why I'm asking

the extra space is very important, but only if it doesn't come on the count of my health

don't mind that the black level is not perfect, nor do i care if the color palate is accurate or even if the viewing angle is exactly 30 degrees, just want my eyes not to hurt or get damaged

פורסם

Define "Eyes getting hurt".

LCD doesn't emit radiation which hurt your eye, and even if it did, it wouldn't change between the TN and IPS Panel.

The difference is exactly the colors and viewing angles, which is exactly why i said.

if you used TN till now, you can continue doing it.

There is a "theory" / "fact" ( i really dunno ) which is using TN can be bad because of the change of colors of text ( makes it harder to focus ) because of the angle problems.

nothing else.

hope that answered you, if not, try to refine your question and ill try being more helpful :)

פורסם

תשתדלו לכתוב בעברית בבקשה. זה פורום ישראלי אחרי הכל.

מסכי TN לא פוגעים בעיניים. מה שפוגע בעיניים הם מסכים לא מכוילים טוב והרגלי עבודה לא נכונים.

פורסם
  • מחבר

תשתדלו לכתוב בעברית בבקשה. זה פורום ישראלי אחרי הכל.

מסכי TN לא פוגעים בעיניים. מה שפוגע בעיניים הם מסכים לא מכוילים טוב והרגלי עבודה לא נכונים.

Unfortunately I can't install Hebrew fonts on my machine. on most cases I prefer to answered in Hebrew.

anyways,

so, to summarize what you are saying: with regards to eye-health, a 24"-TN is equally as bad as a 22"-s-ips.

in this case i prefer the 24"

continuing that line of thought - is the 240T a good option? anything else worth considering?

פורסם

אני אענה בעברית בשביל האדמין :silly:

אני קניתי את ה-240T, אין תלונות בנתיים - יש לי אותו שבועיים בערך.

לא היו פיקסלים מתים, השחור לא רע ואין כמעט BACKLIGHT BLEED. גם בחדר חשוך בתמונה שחורה המסך אחיד ( שכחתי את המושג ).

יש גם את ה-SAMSUNG 2443BW שאומנם קצת פחות יפה, אבל האיכות אמורה להיות פחות או יותר אותו דבר.

ל-240 יש USB HUB עם 2 יציאות, זה מאוד נחמד.

יש לו גם כניסת HDMI ומוצא אנלוגי/דיגיטלי לקול שעובר ב-HDMI (לי אישית אין לזה בנתיים שימוש ). לא בטוח שיש ל-2443BW בכלל HDMI.

יתרון גדול ל-2243BW הוא העובדה שיש לו בסיס טוב שנותן לעשות הכל, ב-240 אפשר רק TILT ( קדימה אחורה ) ו-SWIVLE ( לצדדים ). אי אפשר ROTATE ( למצב PIVOT ) - למרות שגם ככה, PIVOT ב-24" נשמע לי הזוי ולא שימושי.

חסרון קטן ל-240 הוא שהוא מבריק והמסגרת קצת עבה, אז רואים את הקצה של המסך על המסגרת, לי זה לא מפריע - זה רק קצת טיפשי :]

מצד שני, הוא מאוד מרשים ( אם זה משנה לך ).

מעבר לזה אני לא כל כך יודע - חסרונות לא מצאתי בנתיים חוץ מהיותו TN, אבל ... YOU GET WHAT YOU PAY FOR.

אם אתה צריך עוד עזרה בנוגע ל-240 תגיד פה או תשלח בפרטי, אני אענה בכיף.

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר שכלול המסקנות הכותרת תוקנה - אני מחפש 24" בתקציב של עד 1600 ש"ח

צריך להתאים לעבודה משרדית: הרבה טקסט וארגונומיה סבירה (שינוי גובה הכרחי, נראה לי ש-PIVOT זה מיותר בגודל כזה. רצוי עם מרכזיית USB)

מה האופציות שלי?

פורסם

בתקציב זה רק TNים, אני חושב שההמלצה הכוללת פה היא לכיוון SAMSUNG.

יש לך 2 אופציות שם:

1. 240T - תקבל HDMI, 2USB, אבל רק סיבוב במקום ו-TILT.

2. 2243 - תקבל רק VGA ו-DVI, בלי USB ועם ארגונומיה מלאה ( הכל... ).

המסכים אמורים להיות זהים משאר הבחינות, ראיתי פה בפורום שרשמו שיש ל-2443, 2453 זליגות אור, בשלי ( ה-240 ) לא ראיתי בכלל.

בעקרון ה-T אמורה להיות סדרה יותר יוקרתית, אבל באמת שאני לא חושב שיש ממש הבדלים חוץ מה-"FEATURES".

בנוגע ל-240 רק תשאל ואני אענה מה שאני אדע, את ה-2443 אין לי :)

אגב, במקור, אם היה איפה שקניתי את ה-2443, הייתי קונה אותו בגלל הארגונומיה, אבל הייתי חייב את ה-T. תאמת? בדיעבד, זה לא ממש משנה.

חוץ מהסיבוב במקום וקצת TILT אני לא משחק איתו גם ככה - הגובה המקורי שלו סבבה, אלא אם אתה יושב מאאאאאודדד גבוה ( לא לשכוח, זה 24", לא משנה איפה תשב, יש הרבה לאן להסתכל :] ).

פורסם
  • מחבר

great,

what about the 245bw?

does it also have the same picture quality like the two you mentioned?

פורסם

לפי מה שידוע לי כן, והוא אמור להגיע עם הארגונומיה גם כן.

תחפש קצת ביקורות, הוא בכל זאת טיפה יותר ישן לדעתי.

אבל למה לא את ה-2443BW? הם עולים אותו דבר ... ? לא שזה אמור לשנות ממש.

פורסם

אני רכשתי את ה 2443B (יש הבדל בין B ל BW) לפני שבועיים...

מאד מרוצה סה"כ, ובמיוחד מרוצה מהאפשרות לשנות גובה (חיפשתי את זה)

פיבוט זה באמת לא הגיוני, במיוחד במסך TN בגודל כזה - לא מוצא סיבה להשתמש בזה

לגבי זליגת האור... אני בהחלט מרגיש זליגת אור קלה בלמעלה של המסך..

להגיד לך שזה מפריע לי? זה לא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים