עבור לתוכן

מספר שאלות על מערכות רמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים.

1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים.

האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר?

2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים?

כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים?

אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.

פורסם

1) לא יודע..

2) בהרבה לוחות אם יש כ.קול מובנה, אתה צריך לברר האם לוח האם שלך תומך ב5.1. גם אם הוא כן תומך, אתה יכול לרכוש כ.קול 5.1 רציני, אם אתה רוצה לשמוע באיכות באמת.

פורסם

1. בעיקרון תשמע רק בשני ערוצים. כמעט כול כרטיס קול כיום יודע לקחת אות של שני ערוצים ובעזרת עיבודים כאלה ואחרים להשמיע אותו מכול הרמקולים, אם זה ישמע טוב, זאת כבר שאלה אחרת.

פורסם

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים.

1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים.

האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר?

אתה תשמע רק בשני הרמקולים והסאב. יש קומבינות לשמוע בכל הרמקולים אבל זה נראה לי מיותר ולא חכם במיוחד מבחינת הסאונד.

2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים?

כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים?

אתה חייב כרטיס שתומך ב5.1 כדי לשמוע סראונד. השאלה אם האון בורד שיש לך הוא כזה או לא. אתה יכול לבדוק אם פשוט תסתכל על יציאות האודיו שיש לך במחשב. אם יש רק אחת (בדר"כ בצבע ירוק) זה סטריאו, אם יש כמה בכמה צבעים זה תומך ב5.1 ערוצים. אתה יכול גם לבדוק בדרייברים של הכרטיס קול.

אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה.

כאשר קונים דיסק מקורי של להקה, השירים שיש בדיסק מוקלטים על יותר משני ערוצים?

הרי אם לא, אז מה הטעם בסראונד של 5.1 או 7.1?

תודה רבה על התשובות של כולם.

לילה קסום

פורסם

זה בעיקר לסרטים ולא למוסיקה.

פורסם

זה בעיקר לסרטים ולא למוסיקה.

וגם למשחקים כמובן ::)

פורסם
  • מחבר

אבל מה בקשר לשירים... הם מוקלטים על יותר משני ערוצים?

פורסם

אבל מה בקשר לשירים... הם מוקלטים על יותר משני ערוצים?

כמעט כל האלבומים מוקלטים כסטריאו, יש מעט שמוקלטים (או שעשו להם רימסטר) לסראונד (DTS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים