פורסם 2009 במרץ 3116 שנים בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב.כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט.אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS -כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות.ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה.מה אפשר לעשות?יש לי מעבד ATHLON 4200,לוח אם S2 של GIGABYTEכרטיס מסך NVIDIA 8500בבקשה תעזרו לי!!!
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר עשיתי DISABLE לכרטיס מסך ועכשיו XP עולה, כמובן שבאיכות גרועה...עדיין קיימת התופעה של החלפת האותיות בBIOS...לא יודע אם זה משנה אבל זה מוזר!האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך חדש או שזה לא קשור?
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים ומה אומר אנטי וירוס ?נראה לי שאתה צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש (בהנחה שלא תסתדר)
פורסם 2009 באפריל 116 שנים יש לי בדיוק אותה בעיה ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אבל זה המשיך לבלבל את האותיות בהתקנה אז הבנתי שאין טעם לעשות את זהתגיד לי יש לך גם פסים על המסך כי לי יש פסים לא יודע מה לעשות לקנות כרטיס מסך או לא?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר טוב, הבעיה נפתרה!וזה אכן כרטיס מסך מקולקל.הוצאתי את הכרטיס והכל הסתדר!!!תודה לכולכם,HADE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.