עבור לתוכן

stalker 1/2 A שאלה

Featured Replies

פורסם

איזה משחק יותר טוב,עדיף?

clear sky

או

Shadow of Chernobyl ?

פורסם

שניהם טובים באותה מידה

פורסם
  • מחבר

איזה פאטצ'ים אני צריך להתקין בשביל הראשון?

:xyxthumbs:

פורסם

איזה פאטצ'ים אני צריך להתקין בשביל הראשון?

:xyxthumbs:

כל מה שיש.

אל תתחיל לשחק לפני שתתקין כי כמעט כל פאץ' גורם לשמירות מהגרסאות הקודמות לא לעבוד..ראה הוזהרת..

מציע לך גם לחפש קצת מודים..יש כמה ממש טובים שהופכים את המשחק למה שהוא היה אמור להיות מלכתחילה..אבל עם זאת גם בלעדיהם מדובר במשחק מעולה לדעתי,אוויר כמו שלא תמצא באף FPS אחר..

פורסם

אהבתי את שאדו הרבה יותר מקליר... במיוחד בגלל שקליר שוחט לי את המחשב (שאדו רק הרביץ לו קצת)

פורסם
  • מחבר

כל מה שיש.

אל תתחיל לשחק לפני שתתקין כי כמעט כל פאץ' גורם לשמירות מהגרסאות הקודמות לא לעבוד..ראה הוזהרת..

מציע לך גם לחפש קצת מודים..יש כמה ממש טובים שהופכים את המשחק למה שהוא היה אמור להיות מלכתחילה..אבל עם זאת גם בלעדיהם מדובר במשחק מעולה לדעתי,אוויר כמו שלא תמצא באף FPS אחר..

תודה

למה אתה מתכוון "הופכים את המשחק למה שהוא היה אמור להיות מלכתחילה"?

דרך אגב התקנתי את 1.0001 ואת 1.0005 , 1.00005 כולל את 1.2-1.5?

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

תודה

למה אתה מתכוון "הופכים את המשחק למה שהוא היה אמור להיות מלכתחילה"?

דרך אגב התקנתי את 1.0001 ואת 1.0005 , 1.00005 כולל את 1.2-1.5?

שוב תודה :xyxthumbs:

לגבי הפאצ'ים-אין לי מושג..תקרא באתרים שמהם אתה מוריד..אמור להיות כתוב שם איזה פאץ' מכיל פאצ'ים קודמים ואיזה לא..

כשאמרתי "מה שהיה אמור להיות מלכתחילה" התכוונתי לרכבים,להרבה יותר נשקים, ליותר משימות ועוד..מה שהמפתחים הבטיחו תחילה ולא הספיקו לקיים..המודים גורמים לכל זה לעבוד,ולעבוד טוב למדי..שווה לנסות..

אני שיחקתי רק בשאדו..ואחר כך עוד קצת עם מודים..

בקליר סקיי עוד לא יצא לי לשחק,וגם אין לי יותר מדי חשק...אבל שוב פעם,משחק פשוט אדיר

פורסם

יש מוד ניפלא ששמו OBVILION LOST, הוא הופך את המשחק למה שהמפתחים הבטיחו בהתחלה אך מסיבות לא ברורות לנו הם הוציאו דבר אחר לגמרי...

פורסם

יש דיון ראשי לשני המשחקים.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים