עבור לתוכן

מאוכזב מה-MS1

Featured Replies

פורסם

היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי.

בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח.

אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה.

המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה.

מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי דפוק? האוזניות לא מתאימות? אני שוקל אולי למכור את האוזניות האלה ולקנות אולי AD700 שהביקורות עליהן מאוד חיוביות.

תודה מראש, גיא

פורסם

בתור בעלים מרוצה של MS1 אני אומר לך שכרטיס הקול משפיע מאוד על איכות השמע באוזניות האלה ובכלל גם באחרות...

אני הלכתי על פיתרון די זול ורכשתי CREATIVE XTREME AUDIO שתרם המון לשמיעה, אבל אם אתה רוצה משהו יותר רציני אתה יכול לרכוש את ה-revolution או את הXONAR...

ועוד משהו, בקבצי MP3 תדאג שכמה שיותר שירים יהיו מקודדים בLAME עם KBPS כמה שיותר גבוה, זה גם משמעותי מבחינת איכות השמיעה.

פורסם

יכול להיות שהאוזניות האלה דורשות הגברה כדי להשמע במיטבן?

גם כמו שאמרו למעלה לכרטיס הקול יש חשיבות.

אני ממליץ לך לפני שאתה מחזיר אותן לנסות לבדוק אותן (בכל חנות סטריאו למשל) עם הגברה ועם מקור איכותי יותר ואז להחליט.

פורסם

They don't need amping to sound good. The revolution 5.1 is great but supports vista in 32 bit only. If you don't mind vista (or willing to wait for a driver) then it's a good buy.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע משתמש בויסטה אולטימייט 32BIT ואני לא מתכנן להחליף מחשב או מערכת הפעלה בקרוב.

וכן, הבעיה כנראה בכרטיס קול. חיברתי את האוזניות לאייפוד, שמתי לד זפלין והייתי ככה :o

פשוט פינוק :)

אני אראה בחופש הגדול כמה כסף אני ארוויח ואז נראה. רישיון בא קודם :P

פורסם

ה-MS-1 הן נחמדות מאוד. הן נשמעות טוב מאוד אם מגבר, עד כמה שזה מצחיק. עם ה-Mini^3 הן נשמעו מאוד נחמד, עם ה-DV336 הן היו פנטסטיות. בלי שום מגבר הן דיי יבשות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ה-MS-1 הן נחמדות מאוד. הן נשמעות טוב מאוד אם מגבר, עד כמה שזה מצחיק. עם ה-Mini^3 הן נשמעו מאוד נחמד, עם ה-DV336 הן היו פנטסטיות. בלי שום מגבר הן דיי יבשות.

Anatoli.

מצאתי מגבר AKAI AA-910 ב-1973 שעובד אני רק צריך לעשות לו טיפול קל (יש רעשים).

נראה לך שהוא יספיק? אגב, מה דעתך על ה-CMOY?

עוד שאלה, אני רוצה להחליף כבל לאחד גמיש יותר, יש לך המלצות לכבל?

פורסם

לא מכיר את האקאי, הסימוי לא הכי מתאים לכזו עכבה.

בנוגע לכבל, אני אומר לך על כבל star-quad סטנדרטי, אני הייתי משתמש בכבל כזה (עדיין משתמש למעשה). יש כאלה בחנויות החל מ-7 שקל למטר לדעתי. אני הייתי הולך על משהו קצת יותר איכותי מהמינימום (אני אישית משתמש ב-Canare). בכדי לעשות אותו גמיש עוד יותר אפשר להוריד ממנו את הציפוי והסיכוך החיצוני.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את האקאי, הסימוי לא הכי מתאים לכזו עכבה.

בנוגע לכבל, אני אומר לך על כבל star-quad סטנדרטי, אני הייתי משתמש בכבל כזה (עדיין משתמש למעשה). יש כאלה בחנויות החל מ-7 שקל למטר לדעתי. אני הייתי הולך על משהו קצת יותר איכותי מהמינימום (אני אישית משתמש ב-Canare). בכדי לעשות אותו גמיש עוד יותר אפשר להוריד ממנו את הציפוי והסיכוך החיצוני.

Anatoli.

איפה אפשר למצא כבלים כאלה בארץ? ומה לגבי הפלאג 3.5mm ? יש משהו מיוחד?

אגב, ראיתי שהחלפת את הכבל של הגראדו SR80. רציתי לשאול אותך, איך הוצאת את האוזניה עצמה מה"ירח" הזה שמחבר אותה לheadband? אני לא מצליח ואני מפחד לשבור.

עוד משהו קטן, ראיתי שמישהו מוכר כבל והוא רשם TRS to TRS cable. מה זה TRS?

פורסם

TRS - Tip Ring Sleeve מדובר על חיבור 6.5ממ

בנוגע לרכיבים, יש בארץ חנויות אלקטרוניקה שמוכרות דברים אבל הם דיי בסיסיים. אם אתה רוצה דברים מעט יותר איכותיים אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי. אני קונה אותם בכמויות דיי גדולות כדי להוזיל לעצמי עלויות, ואין לי בעיה גם להעביר את זה הלאה (ולא, זה לא משהו שאני עושה ממנו רווח/משהו כזה, לכן אין לי שום בעיה לפרסם את זה בפורום).

להוריד את החלק הזה אין בעיה, צריך קודם לפתוח את האוזנייה ואז זה הרבה יותר פשוט :)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים