פורסם 2009 במרץ 3016 שנים שלום,נכון כשמחברים נגיד מדפסת בעל יציאת USB למחשב בפעם הראשונה אז המחשב אומר שהוא זיהה חומרה חדשה נכון?, אז תראו חיברתי את המדפסת שלי והתקנתי אותה ומישום מה המשחב לא מזהה את המדפסת הוהא לא מדפיס למרות שהכל מותקן!עכשיו אם נגיד אני מחבר שוב את המדפסת אז המחשב לא אומר שהוא מזהה חומרה חדשה (והוא בכלל לא מזהה את המדפסת)!מה אני צריך למחוק כדי שהמחשב יזהה שוב את המדפסת כחומרה חדשה?תודה רבה@!
פורסם 2009 באפריל 116 שנים ואווו..אחת הטעויות הכי שכיחות של אנשים בהתקנת התקני USB..נתק את המדפסת ותסיר לחלוטין את ההתקנה, אם זאת מדפסת של HP קרוב לודאי שתצטרך הסרה מלאה מהרגיסטרי.שים לב: כניסה לרגיסטרי והסרת ההתקנה היא על אחריותך בלבד!לאחר מכן אל תחבר את המדפסת ותבצע את ההתקנה, בכל מדפסת בהתקנה יש לך את ההוראה לחבר את המדפסת ואז, ורק אז שחיברת את המדפסת תמשיך את ההתקנה.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר מה מופיע לך ב device manger?יכול להיות שהתקנת לא את הדרייבר בכלל.מזאת אומרת אחי?ואווו..אחת הטעויות הכי שכיחות של אנשים בהתקנת התקני USB..נתק את המדפסת ותסיר לחלוטין את ההתקנה, אם זאת מדפסת של HP קרוב לודאי שתצטרך הסרה מלאה מהרגיסטרי.שים לב: כניסה לרגיסטרי והסרת ההתקנה היא על אחריותך בלבד!לאחר מכן אל תחבר את המדפסת ותבצע את ההתקנה, בכל מדפסת בהתקנה יש לך את ההוראה לחבר את המדפסת ואז, ורק אז שחיברת את המדפסת תמשיך את ההתקנה.נכון אחי זה קודם אומר לי לחבר את המדפסת ואז להמשיך בהתקנה אבל כשאני מחבר את המדפסת הוא לא מזהה בכלל, אבל הוא מראה לי הודעה שאני יכול לחבר אחר-כך את המדפסת..ואיך אני מוחק מהרגיסטרי? ולמה זה כל כך מסוכן מה יכול לקרות אחי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.