עבור לתוכן

האם כרטיסי ZOTAC ידועים כבעיתיים ? תקציב 300

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הכרטיס טוב מאוד,בא גם עם אוברקלוק מהמפעל.

מה שכן אין צורך להחליף לו את הקירור כי הוא שקט בלאיו הכי.

יש לך מושג על כמה DBA מדובר ?

פורסם

המממ יצא לי לראות אותו במחשב שהייעוד שלו הוא להיות כונן הורדות +4 HD ו6 מאווררים 120mm לא שמעתי אותו כלל.

פורסם
  • מחבר

המממ יצא לי לראות אותו במחשב שהייעוד שלו הוא להיות כונן הורדות +4 HD ו6 מאווררים 120mm לא שמעתי אותו כלל.

חחח במשחב כזה עם 6 מאווררים ו4 HD בטח שלא תשמע אותו ... אצלי יש דגש של שקט אז כל דבר מפריע .... בגללל זה חשוב לי קירור פסיבי בלבד ...

הקירור Accelero S1 Rev. 2 יתאים לו לדעתך ? יחזיק מעמד עם הכרטיס ?

פורסם

חח תגיד זה אני שאמרתי שיש ריבועים ירוקים? כי אמרתי באיזה אשכול כאן אבל אחשיו החיפו לי כרטיס וזה יסתדר

פורסם
  • מחבר

חח תגיד זה אני שאמרתי שיש ריבועים ירוקים? כי אמרתי באיזה אשכול כאן אבל אחשיו החיפו לי כרטיס וזה יסתדר

אהה רציני ??? יש מצב ששזה אתה עשיתי חיפוש מקיף .... טוב לדעת .. ואיך אתה מרוצה מהZOTAC ?

ולמי שעזר לי עד כה ... איך הPALIT שהצעתם ? (אני שואל איך הפליט כי החלטתי שאני רוצה רק קירור פסיבי...).

פורסם

אני מאוד מרוצה מהכרטיס שלי רק שלי יש zotac 9800gtx+ אחלה כרטיס יש לי אותו כבר 4 חודשים רגע ראיתה כמה אנשים שהיתלננו על ריבועים ירוקים? או רק אחד?

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מרוצה מהכרטיס שלי רק שלי יש zotac 9800gtx+ אחלה כרטיס יש לי אותו כבר 4 חודשים רגע ראיתה כמה אנשים שהיתלננו על ריבועים ירוקים? או רק אחד?

אם אני זוכר נכון ראיתי יותר מאחד ... וגם יותר מאחד שאמר על בעית רעש הזרם חשמלי ...

תעשחיפוש ל "ZOTAC"

100 ימים אחורה בפורום הזה .

פורסם

יכול להיות שאלה שאמרו על הריבועים הירוקים זה הייתי אני תמיד

פורסם

לך על הספרקל, את עניין הרעש תמיד אפשר לסדר (וזה לא שלפאליט יש קירור פאסיבי טוב יותר מהספרקל ללא המאוורר).

וגם ה - S2 יתאים אם תרצה להשקיע את הכסף הזה (מיותר למדי).

פורסם

יש לי את ה9500GT של ZOTAC ואני מאוד מרוצה ממנו - לא מרעיש ולא עובר את ה46 מעלות.

:xyxthumbs:

פורסם

זוטאק= PC partner

PC Partner= Sapphire

אם אתם מחשיבים את ספיר כברה אמינה, זוטאק אמינים באותה מידה.

פורסם

עדיין שני חברות בת

שלכל אחת עובדים שונים

מפעלים שונים

ובקרת איכות אחרת.

פורסם

זה לא באמת מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים