עבור לתוכן

טלויזיה בתקציב 5K~. מרחק צפיה 4.5 מטר

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה

התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (:

הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים.

השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון.

יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (:

או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. :silly:

הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל זה ממש לא לחוץ להם והם מעדיפים משהו טוב ע"פ משהו גדול.

תודה רבה!

עריכה: אמנם זה פחות חשוב מאיכות הטלויזיה אבל עדיף שתהיה טלויזיה עם כמה שפחות "שטח מת" של פלסטיק מסביב למסך עצמו.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717641

חבר שלי קנה אחת כזאת לחדר, מרחק הצפייה אצלו גם כמו אצלך, פשוט מדהימה .

שווה את החריגה הקטנה יחסית.

פורסם

אם ניתן להתפשר על רזולוציה של HDready שממילא לא יהיה הבדל במרחק הצפייה הזה בינה לבין FHD, אזי הייתי ממליץ על:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718692

קניתי להורים של אשתי והוא מעולה וקצת עדיף על סדרת A450 של סמסונג.

אם מתעקשים על FHD אזי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703543

למרות שיש טענות על פריסה לא אופטימלית של שידורים בפורמט רגיל לפורמט רחב.

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי ראו גם את הסמסונג ודי אהבו אותה. למעשה הם כמעט קנו אותה ואז הצעתי שאני אבדוק פה קודם.

במה זה מתבטא שהיא (הLG) יותר טובה? איכות צפייה? אלקטרוניקה? משהו אחר? (:

אגב, את הסמסונג A450 הם כנראה יכולים לקנות באיזור הארבע וחצי ואת הA550 בחמש. מדובר על ה40".

אין לי מושג מה המחיר שלהם בתכלס אבל ממה שראיתי זה זול יותר באופן משמעותי מביג בוקס למשל

פורסם

לסמסונג יש דגמים המיובאים ע"י יבואן רשמי (סמליין) ויש כאלה ע"י יבואן מקבילי (י.שלום). יש הבדל מסויים בדגמים ובסוג האחריות, והמחירים בהתאם.

ההבדל בין סדרת ה450 ל550 הוא שהאחרונה ברזולוציית FHD.

מהעיניים הסובייקטיביות שלי בLG רואים יותר טוב תכני כבלים / לווין, ובשתיהן רואים מעולה תכני HD באותה מידה. בנוסף הLG גדולה יותר ויש לה רמקולים עדיפים.

יש כל מיני נתוני יצרן טכניים כמו קונטרסט וזמן תגובה אבל זה מאד מבלבל ולא מייצג (יש דרכים שונות לבדוק את זה וכל יצרן מעגל פינות), ועדיף להסתכל בעיניים.

בכל מקרה, גם הסמסונג וגם הLG מצויינות.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שההורים מסרו לי המחירים שאני הזכרתי לגבי הסמסונג הם עם אחריות של מיניליין או משהו כזה..

הבנתי שהם היבואן הרשמי

בכל אופן, יש לך מקום מומלץ לרכוש ממנו את הLG?

לא אוהב לקנות במקומות שאין לי עליהם שום מידע ואני לא מכיר אף אחד מהמקומות בעמוד שבZAP :/

פורסם

אני חושב שמיניליין = סמליין אבל אני לא בטוח.

לגבי LG קניתי דגם להורים של אשתי מחנות שמצאתי בZAP, שהיה שם מוכר נחמד. אני לא זוכר איך קראו לחנות, אולי זה היה citydeal.

מה שחשוב זה שהאחריות תהיה של ח.י. שהוא היבואן הרשמי ולדעתי הוא גם עושה את המשלוח וההרכבה, אם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר

עכשיו נשאר ללכת לראות אותה ולנסות להשוות בעין הסובייקטיבית שלנו (:

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים