פורסם 2009 במרץ 2916 שנים איך אפשר לדעת , האם אתר כלשהו איטי , או שהספק\תשתית הם גורמים להאטה ? לדוגמא לי תמיד הפורומים של תפוז איטיים (לא שאני גולש שם הרבה כן ? ) תודה לעונים
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים אתה יכול להתקשר לספק שלך ולשאול אותם אם יש בעיה מסוימםאבל שים לב שאם הם משקר לך אז אין לך איך לדעת אם התשתית פגומה או משהו כזה (לפחות למיטב הבנתי)
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים תשתית לא יכולה להשפיע על ביצועי הקישור שלך לכתובת מקוחרת מסויימת באינטרנט.גם אני בספק שISP יכול לעזור לך יותר מדי, תלוי במקרה כמובן.הקישור של אותו שרת HTTP לIIX יכול להיות איטי גם ולא דווקה בצד של הISP שלך.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים כי מי שבנה את הפורומים של תפוז הוא קצת אם אתה רוצה לבדוק מהירות הורדה תוריד סתם משהוא מפה http://msdn63.e-academy.com/main/admin/rapidsetup_products.cfm (הם מספקים חתיכת מהירות) File en_compute_cluster_pack.sdc (116.77 MB) Saved! Time: 15 second Average Speed: 7728.54 KB/s
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים תשתית לא יכולה להשפיע על ביצועי הקישור שלך לכתובת מקוחרת מסויימת באינטרנט.לפעמים תשתית פגומה יכולה לגרום להאטה בגלל העומס הגובר מצד המשתמשים
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים קודם כל יכול להיות בגלל התשתית אם יש עומס איזורי אז תהיה לו בעיה !לא סביר אבל אפשרי !ב.אם אתה בבזק תתחבר בחייגן עם 1@1 , תתקשר לתמיכה לבקש את הכתובת של הבדיקת מהירות , שם אתה נכנס ובודק מהירות.אם תפוז ממש איטי , היום התלוננתי ל014 על איטיות הם אמרו לי שהם מתחייבים רק לשרתים שבארץ - אז אולי כדאי לך להתקשר לתמיכה ולא בשעות הערב כי אז יתרצו שיש עומס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.