עבור לתוכן

עזרה בחיבור מסך המחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi

msi 7383 VEr 1.0

G31m2 VEr 1.0

אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב.

רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA

חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD

בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה..

בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL

אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם.

ידוע לי כי אם היה לי כרטיס מסך של NVIDIA למשל יש להוריד את האפליקציה בה אתה מחליט אם לראות את המחשב על צג המחשב או ה טלוויזיה

אבקשכם להדריך אותי איך אני מסדר את הבעייה הנ"ל בכדי לעבוד במצב רגיל על מסך ה LCD...

בתודה מראש

אציין שוב כי זה אינו כרטיס מסך רגיל אלא מובנה INTEL GMA 3100

פורסם

נראה לי שזו בעיה של רזולוציה

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi

msi 7383 VEr 1.0

G31m2 VEr 1.0

אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב.

רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA

חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD

בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה..

בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL

אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם.

ידוע לי כי אם היה לי כרטיס מסך של NVIDIA למשל יש להוריד את האפליקציה בה אתה מחליט אם לראות את המחשב על צג המחשב או ה טלוויזיה

אבקשכם להדריך אותי איך אני מסדר את הבעייה הנ"ל בכדי לעבוד במצב רגיל על מסך ה LCD...

בתודה מראש

אציין שוב כי זה אינו כרטיס מסך רגיל אלא מובנה INTEL GMA 3100

מניסיון, אכן בעיה של רזולוציה (למרות שלי יש 8800GTS).. אני רוצה להבין, המחשב מחובר ל2 צגים בו זמנית, למחשב ולטלוויזיה? אם כן, האם אחרי שהוא לא מצליח להפעיל את זה על הטלוויזיה הוא מציג לך את המסך על הצג של המחשב? אם כן, כנס למאפיינים (דרך לחצן ימני על שולחן העבודה) ושנה את הרזולוציה לרזולוציה נמוכה, אח"כ נסה להעביר לטל' שוב ותבדוק אם עובד.

אם לא, ויש רק חיבור אחד של VGA (כמו שאני מנחש שיש) אז נסה לחבר את זה לצג המחשב ולשנות מאפיינים לרזולוציה אחרת.

תומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים