עבור לתוכן

שאלה ממש חשובה על אוזניות

Featured Replies

פורסם

אוקי אז החלטתי סופית, או שאני לקוח את ה Plantronics GameCom 367

או את הדגם המשופר יותר Plantronics GameCom 777 שיש לו מתאם ל USB והוא Dolby 5.1.

ההפרש בין המחירים שלהם הוא זניח ולכן אני רוצה שתמליצו, מה יותר טוב לקחת?

ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל תשובה.

1. לאוזניות Plantronics GameCom 777 יש שתי יציאות של analog (יציאה למיקרופון ויציאה לאוזניות עצמם) ויש מתאם ל USB(תוכלו לראות את זה בתמונה), עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר רק את ה analog לכרטיס קול במחשב ללא המתאם. האם אני יכול לעשות זאת? או שחייב לחבר ל USB עם המתאם.

יש לי כרטיס קול פנימי של creative

2. מה מציין המונח "Dolby 5.1"?

עד היום חשבתי שה 5 זה חמש רמקולים וה 1 זה סאב-וופר אחד, ועכשיו כאשר אני רואה שזה לאוזניות אז זה אומר שזה לא בדיוק כך.

אשמח לתשובה על זה.

תודה רבה חברה וערב טוב

אם אתה מתלבט ביו הדגמים, הייתי ממליץ לך ללכת על -367 ואסביר למה:

קראתי בקורת על ה-777 ובגדול חוץ מהמתאם USB, עליו ארחיב בהמשך, האוזניות נראות ומרגישות אותו דבר ויתכן אפילו שזה ההבדל היחיד בינהם.

תפקיד המתאם הוא לממש את את הבטחת ה-5.1 DOLBY.

בתוך המתאם יש צ'יפ שמחלק את את הסאונד בצורה שמדמה סראונד.

מכיוון שיש לך רק שני אלמנטים באוזניות הדימוי מתבצע כך, שני הערוצים הקדמיים וערוץ הסנטר ממוקמים רגיל ונשמעים כמו בכל אוזניות אחרות ושני הערוצים האחוריים ממוקמים עמוק יותר, כלומר ימין אחורי יהיה יותר רחוק בצד ימין וכנ"ל לצד שמאל. מהבקורת שקראתי אפקט זה אינו מוצלח במיוחד ולא שווה את התוספת בכסף.

אני גם חושב שאם יש לך כרטיס קול של קריאטיב עדיף לך להתחבר אליו ולא להשתמש במתאם USB עם צ'יפ פחות איכותי.

בקיצור לך על ה-367, לא תצטער :xyxthumbs:

"פלטרוניקס" זה לא מותג ששווה משהו, עדיף כבר לוג'יטק / מיקרוסופט פשוטות.

זה שאתה לא מכיר את החברה זה לא אומר שהם מותג לא טוב, במקום לשפוך רעל תשקיע את הזמן בבדיקת העובדות.

פלנטרוניקס היא חברה ותיקה ומובילה בעולם בתחום מערכות שמע ודיבור (Headsets) ותחת השם שלה יש חברה שאת שמה אתה בטח מכיר, Altec Lansing....

אם אתה רוצה קצת להשכיל בנושא אז תבדוק את הלינק הבא:

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/company/brands.jhtml;jsessionid=QPOXUL4GHIG1ECQBGNXSFFAKAEZXAIV0

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ירכוש את ה Plantronics GameCom 367, גם הם זולות ב skypc.

תודה לכולם ויום מקסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים