עבור לתוכן

קרה למישהו שהמועמדות שלו לחמ"ן הוסרה והוא הצליח לחזור איכשהו?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין...

אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב?

אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)

פורסם

באיזה שלב אתה? נבחנת כבר למשו?

תתקשר תשאל אותם.

בעקרון אם פסלו אותך סתם אפשר לבקש שיחזירו אותך, או לפחות ימיינו ליחידות אחרות במודיעין

מצד אחר המיונים הראשוניים כבר אמורים להיגמר (אולי בגלל זה שלחו לך את זה, כי נגמרו המועדים למבחנים ראשוניים)

פורסם

קרה לי, במיונים של שחקים. לא זוכר באיזה שלב (כנראה אחרי המבחנים). שלחתי להם פקס, ומסתבר שזו הייתה טעות שלהם.

פורסם
  • מחבר

באיזה שלב אתה? נבחנת כבר למשו?

תתקשר תשאל אותם.

בעקרון אם פסלו אותך סתם אפשר לבקש שיחזירו אותך' date=' או לפחות ימיינו ליחידות אחרות במודיעין

מצד אחר המיונים הראשוניים כבר אמורים להיגמר (אולי בגלל זה שלחו לך את זה, כי נגמרו המועדים למבחנים ראשוניים)

[/quote']

הייתי בראיון שני לאר"מ (המסלול הכי פשוט שם נראה לי, סתם תכנות) - שאלו אותי על עצמי טיפה ואז על C++

אר"מ זה חלק מגאמא... השאלה היא אם אני יכול לבקש שימיינו אותי למסלול אחר בגאמא

הממ, אז אני אנסה לעשות כמו ששניצל עשה ולשלוח להם פקס

פורסם

אר"מ זה לא המסלול הפשוט, אם ביטלו לך אחרי הראיון אז זה שונה מאשר לפני המבחנים הראשוניים.

תנסה ליצור קשר בטלפון ופקס ולהתבכיין קצת

פורסם
  • מחבר

אר"מ זה לא המסלול הפשוט, אם ביטלו לך אחרי הראיון אז זה שונה מאשר לפני המבחנים הראשוניים.

תנסה ליצור קשר בטלפון ופקס ולהתבכיין קצת

הממ, אז מה זה המסלול הפשוט? P:

וכמו שציינתי, אמרו שלא עברתי את הראיון השני... או שלא ציינתי?

בכל מקרה, בעולים על מדים כתוב גם שאני בתהליכי מיון וגם שאני לא (ב2 חלקים שונים), באתר של חיל המודיעין כתוב שלא התקבלתי לאר"מ אבל אני עדיין בתהליכי מיון לגאמא, ושמעתי מחבר שבגלל שביקשתי דחיית גיוס עשו לי את זה, הבעייה היא שעוד לא קיבלתי את הדחייה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים