פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים שלום! יש לי כרטיס TV של AVERMEDIA דגם TV98 + REMOTE אני יושב בWIN XP לוח ASUS CUV4X מעבד PIII 800EB 128 מ"ב SDRAM עכשיו יש לי בעיה השלט של הכרטיס טלוויזיה לא מגיב ואל תגידו סוללות ב 98 הכל עבד תוכנה שלט וכו' ב 2000 ובXP השלט לא מתפקד הכל מחובר נכון מותקנים הדרייברים הכי מעודכנים והתוכנה הכי מעודכנת השלט לא מדליק את הכרטיס וכשהכרטיס דלוק (הפעלתי עם העכבר....) הוא לא שולט עליו מודה מראש לכל העוזרים... :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים הוא צוחק כי כתבת "יושב בxp".......עזוב לפעמים אנשים פה מעצבנים....... במקום לעזור הם משתטים (כמוני חלק מהזמן...)
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים ייתכן דרייברים לא מתאימים, לא תואמים..לא סופיים... או סתם הגדרות משוגעות?השעה מאוחרת.. אל תשים לב אליי ;D
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר הבנתי את המסר אבל הדריברים זה רליס והם אמורים לעבוד טוף והכלציינתי שאני שונא את הכרטיס הזה?
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר אני מפחד שהכרטיס ידחה את עצמו את הסיליקון ממנו הוא יוצר יראה לי לשון יגיד ערנב ויברח........
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים הבנתי את המסר אבל הדריברים זה רליס והם אמורים לעבוד טוף והכלציינתי שאני שונא את הכרטיס הזה?אני שונא את הכרטיסים של אייברמדיה יותר ממך !פעמיים זרקתי עליהם הרבה כסף וקיוויתי שזה הכרטיס הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות והתאכזבתי. פעם אחת הלך הכסף אבל בפעם השניה (שזה היה דגם חדש שהנתונים שלו מאד מרשימים והאיכות שלו גרועה ביותר) הוא חזר לחנות והכסף הוחזר.אין מה לעשות, הבטחות לחוד ומציאות לחוד וזה כרטיס ממש לא איכותי למרות המחיר הגבוה שלוועכשיו לשאלתך - לא נקלתי בכאלה בעיות ב-XP (וזאת המערכת היחידה שאני עובד איתה). לא יודע איזה דרייברים התקנת אבל לא נראה לי שהם אלה שמפעילים את השלט רחוק אלא זה תלוי באפליקצית הטלויזיה. הדבר היחידי שאני יכול לעזור לך זה לתת לך לינקים לכל האתרים השונים שיש לאייברמדיה בכל העולם, יש בכל אתר גירסה אחרת של אפליקצית הטלויזיהתבחר בדיוק את הדגם של הכרטיס שלך (ולא שום דבר אחר ! ) ותוריד את הקובץ. אולי זה יעזור..כתוב לי מה דעתך..
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים זה יקח קצת זמן לארגן את כל הלינקים.. דחוף לך עוד הלילה ? (הם לא שמורים אצלי במועדפים כי פשוט לא היה לי צורך בזה)
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים טוב זה קצת מסובך כי יש לחברה המוזרה הזאת כמה אתרים בעולם והם לא אחידים (זה לא רק עניין של מיקום השרת אלא יש הבדלים בתוכן). נתחיל : עמוד ההורדות של אייברמדיה בטאיווןעמוד ההורדות של אייברמדיה USAעוד דף הורדות של אייברמדיהעכשיו אתה חייב לבחור בדיוק את הדגם של כרטיס הטלויזיה שיש לך, ולקרוא גם איך מסירים דרייברים ישנים יותר ואת התוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.