עבור לתוכן

תחליף ראוי ל ATP3 ז"ל ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם.

רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה.

לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....)

אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב?

אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה.

תודה רבה מראש!

פורסם

לא ממליץ להחליף בכלל !!!!

לא יצאו רמקולים המחיר הזה שמשתווים אליהם - הדגם החדש שלהם לא מתקרב לאיכות שלהם צלילים הגבוהים והנמוכים.

איך שאני רואה את זה - לא כדאי לדשרג אותם.

פורסם

שלום,

יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם.

רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה.

לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....)

אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב?

אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה.

תודה רבה מראש!

יש לי בבית גם ATP3 וגם JBL Creature II וגם את ה VS4121 של Altec שמעתי.

אין ספק שהATP3 נותן תחושה אחרת - הוא, לפחות כביכול, מספק צליל יותר חם ועשיר (לא משהו מתכתי ומלאכותי). הבאס שלו עושה טוב לנשמה, אפשר לאמר (-

מצד שני, לJBL יש באס מדוייק והסטלייטים שלו גם יחסית מדוייקים. הוא נשמע טוב, ללא ספק.

ה VS4121 הוא כמו הATP3 רק כנראה נשמע קצת פחות טוב.

אלו שלושה דגמים שאתה תהנה מהם, פחות או יותר כמו מה ATP3.

פורסם
  • מחבר

ל niv2202 :

תודה. הדגם הראשון נראה כמו מה שחיפשתי.

הדגם השני מעבר לתקציב שלי.

לליאור דוד :

שים לב, אני לא מחפש להחליף - אני רוצה לקנות מתנה למישהו.

את ה ATP3 שלי אני אשמור לעצמי, זה בטוח.

ל - amigamerlin (וגם לליאור דוד ):

אז אתה אומר שה 4121, למרות שהוא כביכול דגם יותר "מתקדם", וגם עולה יותר - הוא פחות טוב??

ביאסתם אותי עכשיו.

אין אפשרות לקנות היום במחיר הזה דגם שלא יהיה פחות טוב מה ATP3 ?

אתם ממליצים בכל מקרה ללכת על ה 4121?

פורסם

כן...

רמקולים טובים באמת מחיר הזאת - קניתי כאלו לא מזמן - נהניתי יותר מהעוצמה ומהצלילים הגבוהים - הבאס חרק...

פורסם

ל niv2202 :

תודה. הדגם הראשון נראה כמו מה שחיפשתי.

הדגם השני מעבר לתקציב שלי.

לליאור דוד :

שים לב, אני לא מחפש להחליף - אני רוצה לקנות מתנה למישהו.

את ה ATP3 שלי אני אשמור לעצמי, זה בטוח.

ל - amigamerlin (וגם לליאור דוד ):

אז אתה אומר שה 4121, למרות שהוא כביכול דגם יותר "מתקדם", וגם עולה יותר - הוא פחות טוב??

ביאסתם אותי עכשיו.

אין אפשרות לקנות היום במחיר הזה דגם שלא יהיה פחות טוב מה ATP3 ?

זה לא שהוא פחות טוב. אבל אין תחושה שהם התקדמו. הוא עדיין כנראה הדבר הכי טוב שאתה יכול לקבל למחיר שלו. גם הJBL די טובים (והעיצוב, אם זה משנה לך, עושה טוב).

אין לך מה להתבאס, אלו רמקולים טובים.

אגב, מהניסיון שלי עם כמה כרטיסי קול, כדי לקבל מהם תפוקה טובה (מרמקולים נורמליים במחיר הזה), כדאי כרטיס קול נורמלי. הווה אומר, או Audigy 2 ומעלה (אין צורך יותר מAudigy2 בשביל מוסיקה. הם לא באמת התקדמו הרבה) או אחד מהמובנים המוצלחים של Realtek, כמו ה 888 וה 889 שמדווחים עליו דברים ממש טובים ברשת, וכמה חברים אודיופילים מדווחים שהוא עושה עבודה טובה מאוד יחסית לזה שהוא מובנה ויחסית לX-Fi.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים