פורסם 2009 במרץ 2916 שנים שלום לכולםהמחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקיםכשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסטכנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות....המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע....תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים ב-occt יש אפשרות לאימוץ הכרטיס... בלשונית gpu, תפעיל אותו משהו כמו רבע שעה, חצי שעה.ותעקוב אחריי הטמפרטורות, יפתח לך חלון שיתחיל לעשות מן אפקט בצד שמאל למעלה כתוב טמפרטורה וfps. תעקוב אחריי הטמפרטורה ותעדכן אותנו.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר ניסיתי כ 20 דקות קיבלתי 86 fps על 1680 1050 במסך מלא....הטמפרטורה לא עברה את ה 67 מעלות
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר לא זה קורה לי במשחקים שונים אבל אני לי יודע זה קורה פעם ב כמה זמן היה לי איזה שובעיים שזה לא קרה ולאחר מכן זה שוב קרה ועכשיו זה בסדר..ב 3dmark אני מקבל כ 14000 לפה ולשם...זה ציון סביר?
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים אני חושב שזה וירוס כי הספק שלך בסדר גמור, ואני לא רואה שום דבר לבעיה אחרת...אולי זה בגלל הזיכרונות... צריך לבצע בדיקה, תבקש בפורום שייתנו לך מדריך.
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר אני כמעט כול שבוע סורק את המחשב ב nod 32 ואני כמעט לא מוצא כלום......בדיקה לזיכרונות איך עושים את זה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.