פורסם 2009 במרץ 2816 שנים שלום יש לי בעיה עם הלוח אםניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיותקודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדיםהייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובדכבר אין לי מושג מה לעשותניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד.הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבדהיה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרהכבר אין לי מושג מה לעשות
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים no 80 conductor אומר שחיברת את הכונן בכבל IDE ישן של ultra-ATA 66.http://www.pcguide.com/ref/hdd/if/ide/confCable80-c.htmlהאם מדובר בכבל שהגיע יחד עם הלוח אם? ולמה לא קנית כבר כונן עם ממשק SATA?
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים שמישהו יעזור לו!פעם הבאה שתפרסם הודעה כזאת בסגנון - אתה תקבל אזהרה.אם אין לך משהו רלוונטי להוסיף לת'רד - אל תגיב.salea656 - תערוך בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ותקנית, בהתאם לחוקי הפורום:כותרות:הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.