עבור לתוכן

כרטיס קול USB

Featured Replies

פורסם

אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה הרעיון לכרטיס קול עם חיבור USB .אני יודע שבשביל איכות צריך לשלם הרבה אבל מה לעשות אני סטודנט ולא יכול לשפוך 1000 שקל על כרטיס איכותי וכרטיס שמתחבר לכניסת EXPRESS לנייד אני לא רוצה גם כי הוא עולה בסביבות 450 וגם כי עוד שנה שנתיים אני אקנה נייד אחר ואז יש מצב שכניסת ה EXPRESS לא תהיה קיימת.בכל אופן אלה שני הכרטיסים שחשבתי עליהם תגידו לי מה מביניהם עדיף.הראשון http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545

תתעלמו מהמחיר הוא עולה 355 ב KSP והכרטיס השני יותר זול ועולה 210 בקי אס פי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719662

מה נותן את התועלת הגבוהה ביותר למחיר(לסטודנט....)ואם מישהו יודע לאיזה כרטיס קול אפשר להשוות אותם מבין הכרטיסי קול הנייחים.תודה ושבת שלום.....

פורסם

לי יש את הראשון אני ממש מרוצה ממנו יש לו איכות טובה ואם אתה רוצה להתנייד איתו זה גם אפשרי כי הוא לא צריך חיבור מתח חיצוני

אבל מצד שני הכרטיס האחר שהבאת הוא קטן יותר ויהיה לך נוח יותר להתנייד איתו

וגם אם אתה מחבר רקאוזניות ורמקולים 2.1 אין לך צורך בראשון אלא אם אתה מתכוון לקנות רמקולים אחרים.

יואב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה דבר שני אתה אולי יודע אם ההבדל בין הכרטיס שיש לך שעולה כאמור 355 שקל והכרטיס הקטן שעולה 210 מבחינת הסאונד הוא כזה גדול?זתומרת אם הוא שווה השקעה של עוד כ150 שקל

פורסם

אני לא יודע להגיד לך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם

אבל ממה שנראה לי..הקטן זול יותר כי יש בו פחות אופציות וחיבורים ולא בגלל איכות.

יואב.

פורסם

הכרטיס השני לא בהכרח פחות טוב כי הוא עולה פחות

הוא פשוט מיועד למטרה שונה להבדיל מהראשון שכבר מגיע עם יציאה דיגיטלית למי שרוצה לחבר מערכת 5.1 ולא רוצה לפתוח את המחשב

אם אתה משתמש רק במערכת 2.1 קח את הכרטיס השני והוא יעשה לך את העבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים