עבור לתוכן

סיפור אמיתי, רציני, ובעייתי בטירוף - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

מי אתה אתה אחיו ?..

What the connection?

And from whet I know if you got the ptur you can not come cakt in age 22

• תגובות 44
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהסיפור שלך ...

ד.א.ג ישך מסרים רציתי לדבר איתך מי יודע אולי אני יצליח לעזור לך

פורסם

תופעת ההתבודדות בבית למשך זמן ארוך(היקיקימורי) נפוצה ביפן, לא בסין.

ברגע שלכל ילד בבית ביפן יש אוכל בבית, חברים באינטרנט, קונסולה ומחשב ושירותים, הוא בעצם מקבל את כל הצרכים האנושיים שלו בחדר ולא צריך לזוז.

בסין לרוב האנשים אין את הדברים הללו בבית בכזו חופשיות ושפע.

בקשר לדיון עצמו - לאח שלך יש חברים וריטואלים לפחות? הוא מדבר במסנג'ר הרבה? פורומים? זו גם פעילות חברתית.

פורסם

חלאס עם הספאם.

שמע, נראה שאחיך סובל ממספר בעיות נפשיות חמורות, כשהבולטת ביניהן היא OCD חמור למדי. באמת שהפתרון היחיד לדברים כאלה הוא טיפול פסיכיאטרי. מומלץ שתפנו לפסיכיאטר ואפילו לעובד סוציאלי שיוכל להפנות אותו למוסד פסיכיאטרי.

פורסם

סליחה אני מיצטער אני גם כך לא מבדיל ביניהם(כן אני יודעה שזה שתיי מדינות אחרות לגמריי אבל בכל זות)

מהסיפור שלך ...

איזה סיפור ?

הבעיה פה לא שלי אלה של qqq (או יותר נכון של אח שלו)

אני כתבתי כולה פתרונות אפשריים .(אם כמה שאחד מהם מוזר הוא גם מקובל ברפואה אלטרנטיבית ,למרות שלא בצורה שאני תיארתי ).

פורסם

לפי דעתי אתה חייב לדבר אם היועצת של הבצפר שלך

פורסם

חלאס עם הספאם.

שמע, נראה שאחיך סובל ממספר בעיות נפשיות חמורות, כשהבולטת ביניהן היא OCD חמור למדי. באמת שהפתרון היחיד לדברים כאלה הוא טיפול פסיכיאטרי. מומלץ שתפנו לפסיכיאטר ואפילו לעובד סוציאלי שיוכל להפנות אותו למוסד פסיכיאטרי.

אני לא חושב שתקבל עצה יותר טובה מזאת מהפורום

פורסם

אישית אם היה לי אח כזה

פשוט ברגע שהוא היה צועק עלי הוא היה מקבל כאפה ויותר מזה כדי להעיר לו שהוא לא יכול לעשות מה שבא לו

ואחרי זה פשוט להגיד כל מה שאתה חושב לא משנה כמה זה פוגע

תגיד לו שנימאס לך ליראות אותו במצב הזה שיצא החוצה ויכיר אנשים

פורסם

QQQ , תקשיב, אני מציע לך לנסות להתידד עם אחיך.

כשרוצים להתייד עם טיפוסים כאלו צריכים פשוט לעשות להם כל מני "טובות".

תציע לו לשתות, לאכול..לאד'ע, דברים בסגנון, אחרי שתתידד איתו, ותוכל לדבר איתו בצורה נורמלית אז אתה יכול להסביר לו את חומרת המצב..

אבל לאט לאט, דבר איתו על דברים כמו מכוניות, מועדונים,בחורות(טוב, האמת אתה בן 17?..אל תדבר איתו על בחורות..זה רק יכעיס אותו) ואני מאמין שהוא כבר יבין בעצמו מה הוא מפסיד..

עוד משהו שאתה יכול לעשות

סתם דוגמא: יש לך ידידה טובה? תבקש ממנה טובה, שתלך לדבר איתו(ספר לה על המצב, ותיצור סיטואציה שהם יפגשו [איכשהו בבית] ואז היא תזרום איתו לשיחה..לא נראה לי שהוא יתנגד..ואחרי שהיא תלך, הוא יהיה מת לקשר)

או נגיד תיצור מצב שהוא ישאר מחוץ לבית לכמה שעות..לא יודע איך..סתם משהו שעולה לי לראש, תנעלו ת'דלת, ואיכשהו תיצרו מצב שהוא ישאר בחוץ ללא מפתח..הוא יתחיל להסתובב קצת ברחובות, וינשום קצת אוויר)

זה ייקח זמן אבל אני מאמין שאתה תצליח..

עוד דרך שעובדת עם אחי(אם לא אני, אח שלי היה הופך להיות כמו אח'שך) תדאג שהמחשב שלו לא יעבוד, ללא מחשב, ללא אינטרנט, הוא יתחיל לחפש את עצמו..

פורסם

ברגע שלכל ילד בבית ביפן יש אוכל בבית, חברים באינטרנט, קונסולה ומחשב ושירותים, הוא בעצם מקבל את כל הצרכים האנושיים שלו בחדר ולא צריך לזוז.

בסין לרוב האנשים אין את הדברים הללו בבית בכזו חופשיות ושפע.

למעשה, כרגע אלופי העולם בנושא הם דווקא בריטניה, למרות שהמושג נתבע ביפן (ובד"כ יפן נחשבת ה "מקור" לתופעה)

QQQ- אני בעד לשלוח אותו למוסד שיקומי כלשהו, כמו שאמרו פה קודם- הוא צריך לקבל את אותו ניעור שינפץ לו את הבועה.

פורסם
link=topic=401060.msg3442019#msg3442019 date=1238185761]

עוד משהו שאתה יכול לעשות

סתם דוגמא: יש לך ידידה טובה? תבקש ממנה טובה, שתלך לדבר איתו(ספר לה על המצב, ותיצור סיטואציה שהם יפגשו [איכשהו בבית] ואז היא תזרום איתו לשיחה..לא נראה לי שהוא יתנגד..ואחרי שהיא תלך, הוא יהיה מת לקשר)

תומך בהכל חוץ מ ^^^ הוא בן 23 ידידות שלך בנות 17/16.. זה לא לעניין בכלל!

אבל אתם יכולים לצאת להסתובב קצת ותנסה לעזור לו לדבר עם בחורות בגילו (מוכרות בחנויות, תחנות דלק וכו'..).. יותר נכוון אתה תדבר איתן ותשתף אותו גם בשיחה

פורסם

תומך בהכל חוץ מ ^^^ הוא בן 23 ידידות שלך בנות 17/16.. זה לא לעניין בכלל!

אבל אתם יכולים לצאת להסתובב קצת ותנסה לעזור לו לדבר עם בחורות בגילו (מוכרות בחנויות, תחנות דלק וכו'..).. יותר נכוון אתה תדבר איתן ותשתף אותו גם בשיחה

תאמין לי שאם פעם אחרונה שהוא ראה אישה בחיים שלו זה בגיל 16 או משהוא כזה , ילדה בת 17 תיראה לו אטרקטיבית מאוד .

וצחי , מה שאתה מציעה זה בערך מה שאני מציעה (באחד מהדרכים שנתתי )וזה משהוא בסיגנון shock therapy כזה .

פורסם

אלצקו מצער חשבתי לרגע שאתה פותח התרדחח לא נורא טעיתי ...

וו ל QQQ תנסה איכשו לדרבן את אחיך ללכת לצבא זה יכול לעזור !

פורסם

2 פתרונות:

1. פסיכיאטר

2. עובדת סוציאלית => פסיכיאטר

אם עד עכשיו אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה - אין סיכוי שדווקא עכשיו משהו ישתנה...

אם הוא באמת חשוב לך כמו שציינת - אין דרך אחרת...

את הטיפול בפסיכיאטר תצטרכו להתחיל מן הסתם בלעדיו - אבל הכל יהיה יותר טוב אחרי זה...

בהצלחה...

פורסם

הכנסה למוסד שיקומי תתן לו את השוק של חייו וגם צורך בנקמה,יש דברים שצריך לעשות אותם בשלבים

אני לא מדבר על לעשות לו טובה שמישהו ידבר איתו העמדה בפני המציאות אם זה במובן כפייתי \ פיזי תגרום לו להיות קיצוני עוד יותר.

איך שאני רואה את זה ה"חבר שלו" לקח לו את הכבוד שלו,זה די היה ברור שדבר כזה אמור לקרות בסופו של דבר,כמו שאומרים

"הכתובת היתה על הקיר".

להורים עם כול הכבוד שלהם בניסיון לעזור רק הרעו את המצב,אדישות & יד חמה ומלטפת זה מתכון להרס והתכנסות עצמית.

מה שכן,האובססיביות הזאת שהגדרת היא התחביב היחידי שהוא מכיר,מה שגם ההתנהגות שלו

נובעת מאי אכפתיות לעצמו ולזולת קרא לזה "זעקה לעזרה"

בכדי לטפל בבחור,למרות שהנזק כבר נעשה,זה להעמיד אותו במבחן המציאות אבל לא במכה אחת,

זה ייקח זמן קצת הרבה זמן,קודם כול צריך למשוך אותו החוצה

מהמקלט הזה שנקרא בית (הבועה המגנה שלו אפשר לומר) איך לעשות את זה?

אם אתה יודע מה מפריע לו,תנסה לא לעשות פרנציפ,לרכוש את האמון שלו קודם זה לא יהיה קל כי מבחינתו אתה עוד אחד שמפריע לו.

בזמן שהוא לא עושה שומדבר מיוחד תנסה לדבר איתו "פנים אל פנים" בחדר,תראה לו אכפתיות אך תראה גם אדישות זה נותן תחושה של

"אני מנסה לעזור לך כי אכפת לי אבל לא מעניין אותי מה יהיה בגורלך"

זה תהליך לא קל,וארוך אך אין הרבה ברירות בנושא.

בשלב מתקדם יותר הוא ישבר ויפתח בפניך,הוא ילמד ממך בסופו של דבר,זה דורש יותר זמן ממך והרבה סבלנות והבנה

הוא יפתח אליך מאשר אל ההורים שלו.

בשלב מתקדם יותר פסיכולוג יעזור קצת יותר,קודם צריך ליצב את הבחור.

אני רוצה שתבין שיכול לקרות מצב שהוא יהיה אובססיבי אליך כי אתה סוג של חומה מגינה עבורו.

שיהיה המון בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים