עבור לתוכן

טיזר מרשים ל - RED FACTION 3: GUERRILLA

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן ראיתי כבר כמה סירטונים שלו, בהחלט נראה מרשים.

רק שקצת מעצבן שהשם של החברה הרעים שמפצצים חפים מפשע על מאדים נשמע קצת יותר מידי כמו IDF.

פורסם

הראשון היה טוב, השני היה על הפרצוף, וזה נראה "נחמד"... נחיה ונראה.

פורסם

נראה מיוחד לגמרי, מתי כל זה אמור להיות מותקן אצלי ? :P

פורסם

הנה הטריילר בHD

פורסם

נראה מיוחד לגמרי, מתי כל זה אמור להיות מותקן אצלי ? :P

יוצא ביוני השנה.

נראה טוב...השקיעו בפיזיקה.

פורסם

רק חבל שלא השתמשו ב-physx... המשחק בטח יקרטע בלי Quad Core עם כל הפיזיקה הזאת (למרות ש-havok יותר נוח ל-CPU)

לפחות עד ש-Havok יעבוד על כרטיסי ATI (לא שאנחנו רחוקים מזה כל כך, זה כבר הוכרז ב-GDC)

פורסם
  • מחבר

אולי יוציאו טלאי לפיזיקס.

או שהם תכננו מנוע פיזיקלי שיעיל בניצול משאבים (אני מקווה שזה לא יהיה פורט גרוע).

פורסם

הראשון היה טוב, השני היה על הפרצוף, וזה נראה "נחמד"... נחיה ונראה.

+1

פורסם

אולי יוציאו טלאי לפיזיקס.

או שהם תכננו מנוע פיזיקלי שיעיל בניצול משאבים (אני מקווה שזה לא יהיה פורט גרוע).

הבנתי שהם השתמשו במנוע havok עם מודיפיקציות, ז"א אין סיכוי לתמיכת physx

האמת havok מנצל מעולה את ה-CPU (אולם physx יותר איכותי\מדוייק), אבל ברמות כאלה , נראה שצריך מעבד חזק במיוחד גם ל-havok

פורסם

אישית אני לא מי יודע מה מתלהב משטח שניתן להרוס, כל הזמן יוצאים מפתחים ומתלהבים

מה פונקצית NEXT GEN שיש להם, זה סבבה עם יש משחקיות טובה ולא עם זה כל מה שיש להם להציאה

ואם כל הכבוד בינתים המשחק נראה די בינוני ...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האמת שעם הפיזיקה והגראפיקה הזאת הם יכלו גם טיפה לטפל בטקסטורות של הרכבים למשל , או בני האדם.

חוץ מזה אני לא רואה שום דבר מעניין במשחק הזה. ולא הייתי קונה אותו גם ב 100 שקל רק בשביל להרוס בניינים.

פורסם

אם המשחק הזה יהיה באיכות של Red Faction 2, אני אהיה משוכנע לחלוטין שבTHQ נפלו על הראש.

עם משחק ראשון מצויין שמכר המון, הם יכלו ליצור לעצמם פרנצ'ייז מעולה, והם חירבנו אותו לחלוטין עם רד פקשן 2, והנוכחי גם נראה בינוני להחריד... פשוט טימטום.

פורסם
  • מחבר

מה כל כך בינוני בו ? איזה משחקים דומים יש כבר שהם טובים/מבטיחים הרבה יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים