עבור לתוכן

חשיבות החשמל וכבלי חשמל, מציאות חדשה שהתגליתי אליה

Featured Replies

פורסם

כדי לנסות ולבדוק מה לא היה בסדר במגבר שלי ניסיתי כל הזמן לבדוק אופציות חוץ מבעיות חשמל. כמו אצל רובכם גם לי יש לפחות 10 מכשירים

ולפעמים מקמבנים בין מפצלים ומאריכים.

אני החלטתי שדי נמאס לי. קניתי מפצל נורמלי שבו ריכזתי לשקע אחד את כל הדברים החשובים, כולל מחשב, מגבר אוזניות, DAC ורמקולים.

וגולת הכותרת היא - הפלא ופלא, שינוי לא נורמלי. רעש רצפה שמתחיל ב95% ווליום ולא ב70%, שיפור בפירוט בסאונד וברזולוציה.

אני מתחרט שעד עכשיו לא ניסיתי לשנות דברים. אבל החל מהזמן הקרוב אני הולך לשפר קצת יותר את מה שאפשר כולל הארקת שקעים חדשים ושימוש כמה שפחות במפצלים. נראה איך זה יעזור.

פורסם

שתף שתף

כל פעם שאני מדליק את האור בחדר (יש לי פלורסנט) הרמקולים שלי משתעלים

אפילו שמכבים או מדליקים את האור בבית אני שומע פאקים כאלו

פורסם
  • מחבר

על הקטע של ההדלקת אורות כבר ויתרתי ממזמן. פתרון לזה יכול להיות כל פילטרי החשמל למיניהם ומגיני מתח כמו כאן:

http://www.aufi.co.il/extra/index.php?isol8

אני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה, אבל אם באמת זה משפר משהו בסאונד אז זה שווה.

פורסם

אצלי יש תמיד זמזום ברמקולים אלא אם כן האור בחדר מכובה או על עוצמה מלאה (יש לי דימר), אם הוא באצמע- יש זימזום.

פורסם

אצלי יש תמיד זמזום ברמקולים אלא אם כן האור בחדר מכובה או על עוצמה מלאה (יש לי דימר), אם הוא באצמע- יש זימזום.

זה בגלל הנגד שבדימר שלך לדעתי הוא צורך יותר חשמל מהמנורה עצמה ככה שרצוי או On או Off ולא באמצע

פורסם

גם אצלי קורא רעש ברמקולים לאחר כיבוי של המיני בר בחדר או מנורה בשירותים....מגבר מחובר לרמקולים דרך המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים