עבור לתוכן

שאלה בקשר לצריבת סרט

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)?

ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר.

תודה לעוזרים.

פורסם

תלוי איזה איכות של סרטים אתה מוריד ורואה.

אם זה ריפים, כלומר סרט באורך מלא במשקל 700מ"ב עד 1.5 ג"ב, אז במילא זה DIVEX שאתה יכול לראות בDVD שלך.

אם אתה מוריד DVD (סרט במשקל 4"ב פלוס) אז יש איכות קצת יותר טובה (סרט לא דחוס) ועוד פיצ'רים, אבל תצטרך לצרוב על DVD בשביל זה.

פורסם

יש לך עוד אופציה וזה לקנות DVD עם כניסת USB ולחבר אליו דיסק און קי , או אם יש לך הארדיסק חיצוני זו גם אפשרות

פורסם
  • מחבר

קצת יותר טובה או הרבה יותר טובה? כי יש הבדל בין ריפ ל DVD לא?

אתה יכול לתת לי המלצה ל DVD קורא DVIX טוב ו צורב DVD ?

פורסם

קצת יותר טובה או הרבה יותר טובה? כי יש הבדל בין ריפ ל DVD לא?

אתה יכול לתת לי המלצה ל DVD קורא DVIX טוב ו צורב DVD ?

תלוי איך הריפ נעשה. סרטים במשקל 1.5 ג"ב שנעשו בצורה טובה יכולים להיות מאוד קרובים למקור. ראיתי אפילו סרטי ריפ מBD ב800מ"ב שנראו ממש מצויין.

לדעתי לא שווה היום להשקיע בצורב DVD רק בשביל זה. גם כי DVD מלא יותר קשים להורדה, ובעיקר כי במילא יש מעבר היום ל HD.

אגב אם יש לך טלויזיה רגילה (CRT) אז בכלל לא נראה שתראה הבדל בין ריפ לDVD מלא.

פורסם
  • מחבר

ישלי פלאזמה 42, ומה שאמרת לגבי ה HD נכון גם לגבי ה נגן DVD אם עוד מעט כולם ישתמשו ב נלו ריי אז זה גם נחשב בזבוז לרכוש נגן ב 350 שקל , מנגד ראיתי צורבי DVD ב 120- 180 שקל שזה ממש זול, ואין לי כוונה להשקיע בזה הרבה.

פורסם

העצה שלי - אם במילא יש לך מסך פלזמה\LCD אז פשוט חבר את המחשב לטלויזיה וככה תהיה מכוסה מכל הכיוונים. תוכל לראות כל פורמט אפשרי, DVD DIVX HD וכו'. לא תצטרך לבזבז עוד כסף על נגני DVD שבמילא בדרך למגרש הגרוטאות, או על מדיות לצריבה.

אם המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כמה מטרים בודדים פשוט חבר בכבל, אם יותר מכך כדאי לחשוב על מזרימדיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים