עבור לתוכן

מה יותר חזק..ה 4890 שעומד לצאת...או ה 285 GTX OCX..?

Featured Replies

פורסם

מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)

פורסם

אם הוא רק עומד לצאת חכה לביקורות ולמבחני ביצועים... :)

פורסם

ה4890 יהיה יותר חלש.

מה שכן יהיה הבדל במחיר עקב הורדת מחירים גם

בטוח יורידו את המחיר של ה285 בקרוב מאוד ותחסוך ככה איזה 200 שקל

פורסם

ה4890 יהיה חלש יותר, סביר להניח שהוא יהיה ברמה של באמצע בין 260GTX לבין 280GTX...

מדובר על כרטיס עם אותה ליבה רק מהירויות שעון גבוהות יותר, זה הכל.

פורסם

הכרטיס מסך HD4890 ישתווה לכרטיס מסך GTX275 מבית Nvidia שאמור לצאת בשישי לאפריל .

פורסם

ה4890 יהיה חלש יותר, סביר להניח שהוא יהיה ברמה של באמצע בין 260GTX לבין 280GTX...

מדובר על כרטיס עם אותה ליבה רק מהירויות שעון גבוהות יותר, זה הכל.

דווקא c2c הוא מנצח את ה4870.

פורסם

ואת זה ראית איפה?

פורסם

זה סך הכל אותו כרטיס עם o.c

פורסם
  • מחבר

המחיר של ה 285 GTX OCX נראה לכם יקר..? ואם הוא כן אז במקומו עדיף לקנות את ה 285 הרגיל..?או שיש טעם מבחינתכם להשקיע כסף נוסף על הגרסה הזאת...? שורה תחתונה משתלם? ??? (תודה על ההכרעה בינו לבין ה 4890.. ;D )

פורסם

קודם כל איך אתה מצפה שניתן לך המלצה בלי שאני יודע שהמערכת שלך מתאימה?

אתה רוצה לקנות כרטיס מסך חדש? אם כך יש הנחיות ברורות וחוקים ברורים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59721.msg3346528#msg3346528

אם סתם בכלליות אתה שואל אז לדעתי ב1000 שקלים את הGAINWARD BLISS GTX260

ההפרש ביצועים בינו לבין GTX285 ממש ממש לא גדול מה שהופך אותו למאוד משתלם

פורסם

תקשיבו זה לא משנה מה באמת יותר טוב אפשר לומר בודאות שכל כרטיס שהוא מתוצרת nvida הוא כבר ביתרון עצום על כרטיסי ati.

זאת בעקבות שכל המשחקים בעבר ובעתיד תומכים בעיקר ופותחו על מנת לרוץ על כרטיסי nvida אז לכן כל מי שמתלבט בין כרטיס של nvida או ati אני הייתי בוחר בnvida,ואני לא אומר את זה סתם לי יש hd 4850 ואני בטוח שאם היה לי 9800 gtx הייתי נהנה הרבה יותר וניתן לומר שהם באותו רמה.

אפשר להשוות זאת לכך שמשחקים שנועדו לפעול על מעבדים כפולי ליבה יעבדו יותר טוב עליהם מאשר מרובעי ליבה וכן עובדה המרובעי ליבה חזקים יותר אך המשחק לא יודע לנצל זאת אך העניין שבמעבדים זה שונה כי בעתיד המשחקים יבנו על מנת לעבוד על מרובעי ליבה וכו' אך בכרטיסי מסך הם לעולם לא ייבנו על מנת לעבוד בati.

ולגבי שאלתך ה285 עדיף כי הוא טוב יותר וגם כי הוא navida .

פורסם

כי הוא NVIDIA

וואו, איזה הסבר מדהים... אז זהו, שלא.

GTX285 הוא לא כרטיס מומלץ לא היום, לא מחר ולא אף פעם

היחס שהוא נותן בין המחיר שלו לבין הביצועים שלו הוא לא יחס טוב בעוד יש לך בלא פחות מ1000~ שקלים פחות את הGTX260 שרק מעט חלש ממנו.

(אם אתה שואל את עצמך למה לי יש GTX285 אז גם כי לא היה GTX260 שרציתי וגם קיבלתי אותו בדיל נדיר וחד פעמי)

פורסם

איזה קשקוש Nvidia = יותר טוב ..... :] לא אכלת הרבה לוקשים של Nvidia , יש להם כרטיסים מגושמים ויקרים שמתמשים בכל מיני פטנטים תוכנתיים כדי לנצח בבאנצ'מרקים ....

פעם ראשונה שיש לי כרטיס של ATI ואני כבר מרגיש ליגה אחרת...

פורסם
  • מחבר

בגדול זה לעניין כללי..כמו שליאור אמר העובדה שזה Nvidia / ATI לא עוזר לי ואני לא לוקח את זה בתור סיבה מספקת בין מה לבחור..שניהים מעצמה ושניהים מבחינתי עושים את העבודה כמו שצריך..וליאור מצטער שלא שמתי מפרט כי זה לידע כללי שאני צריך אז אין ממש טעם במפרט...ודרך אגב גם אני משיג פחות או יותר אם ה 285 GTX במחיר טוב אז אני לא רואה סיבה שלא להביא אותו (300 - 400 ש"ח הנחה..לא יותר מידי אבל בסדר לא? )

פורסם

נכון שחלק ממכם לא מסכימים איתי אבל מה תגידו על הביצועים "הנהדרים" של ati ב GTA לעומת navida ? חלק ממכם יגידו פורט מסריח כן אבל מה תגידו על far cry,sainsts row ועוד הרבה שבהם אי אפשר להשוות בכלל את הביצועים של הכרטיסים של ati ל navida.

ושלא תבינו אותי לא נכון יש לי hd 4850 אבל אני מתחרט על כך מאוד שלא קניתי navida ובגלל זה אני לא רוצה שתעשה את הטעות שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים