פורסם 2009 באפריל 216 שנים נתקעתי בשלב שבוא אני נוסע באופנוע וניכנס לרכבת תחתית ואני מגיע לבן אדם אבל הוא לא עולה ??? :-\ :'(
פורסם 2009 באפריל 416 שנים יש לי גיים פד כמו של סוני 2 כזה..אני משנה את ההגדרות לדוייסטיק-ומשום מה הוא לא עובד במשחק הספציפי הזה-כמובן שהכל מחובר ותקין,יש למישהו הצעות?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים חחחח הוספתי גם כמה תמונות איך מחליפים תחנות ברדיו? בדקתי ב CONTROLS וכתוב ב substact משו כזה וadd איפה זה במקלדת ?? זה הוספה וחיסור, אני מניח שמדברים פה על סימני החיבור והחיסור, נסה אותם.
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר זה הוספה וחיסור, אני מניח שמדברים פה על סימני החיבור והחיסור, נסה אותם. תודה עכשיו אפשר לנהוג כמו שצריך
פורסם 2009 באפריל 516 שנים יש לי גיים פד כמו של סוני 2 כזה..אני משנה את ההגדרות לדוייסטיק-ומשום מה הוא לא עובד במשחק הספציפי הזה-כמובן שהכל מחובר ותקין,יש למישהו הצעות? מישהו יכול לעזור?זה מונע ממני לשחק במשחק
פורסם 2009 באפריל 616 שנים איזה גיימפאד זה? חברה?גיימפאד ג'נרי לא פועל בכל משחק. אפילו ברובם הוא לא פועל.
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים לדעתי משחק מאוד יפה המשימות מגניבות ויש הרבה אקשן,חבל רק שיש מספר מצומצם של דגמים של מכוניות.. יש לי קרטועים קטנים כאלה בזמן שאני משחק, איך מסדרים את זה? (מפרט בצד)
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים תגידו המשחק שווה שיחוק ? כי ביינתים GTA 4 מעצבן אותי.. (ולא בגלל הביצועים)
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר לדעתי המשחק טוב מאוד, אתה יכול לראות בעמודים קודמים תמונות ששמתי, יש הרבה משימות מגוונות.תנסה ותגיד לנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.