עבור לתוכן

מתלבט ולא יודע מה לקחת...4870 או..260 GTX..?

Featured Replies

פורסם

קיצר אני קונה מפרט ואני מתעכב איתו על כרטיס מסך אני סגור על כל המפרט והוא מוכן הדבר היחיד שאני אוכל עליו תסביכים זה הכרטיס מסך ..אני רוצה לדעת מי מבניהים יותר חזק...

- הערה - אם אפשר לקבל כמה דעות על ה 260 GTX OC ..ועל ה 285 GTX..אני מוכן להשקיע עוד כסף אבל אני רוצה לדעת אם ההשקעה שלי שווה את זה ואם המחיר שווה בהתאם לתוצאות של הכרטיס...בגדול אני משווה אותם ל 4870 ואני רוצה לדעת אם הם יותר טובים או פחות ממנו..תודה..

פורסם

ה260 הוא כרטיס מצויין והוא גם נמכר בזול(192 מעבדי זירמה),יש גם את הגירסא היקרה יותר שלו עם 216 מעבדי זרימה שהיא גם מצויינת.

ה4870 של פאליט הוא כרטיס משתלם מאוד מבחינת תועלת\מחיר,הוא מגיע עם קירור טוב ומחירו זול לעומת שאר הדגמים.

ה285 גם כן כרטיס מצויין אך לא שווה את ההשקעה,מחירו יקר ובמחיר הזה אפשר למצוא כרטיסים טובים יותר.

לאיזה צרכים אתה רוצה את הכרטיס?,בגדול הייתי בוחר ב 4870 של פאליט.

פורסם
  • מחבר

בגדול למשחקים..אמרו לי שאין צורך בכרטיסים מעל ה 260 GTX בגלל שזה בזבוז של כסף ואין טעם בכרטיס ברמה כמו של ה 285 GTX היום..אז ככה שאני מתלבט בין הגרסאות היותר מתקדמות של ה 260 GTX כמו ה OC או המתקדמות יותר..או שאני פשוט ילך על ה 4870.. :s05:

פורסם

בגדול למשחקים..אמרו לי שאין צורך בכרטיסים מעל ה 260 GTX בגלל שזה בזבוז של כסף ואין טעם בכרטיס ברמה כמו של ה 285 GTX היום..אז ככה שאני מתלבט בין הגרסאות היותר מתקדמות של ה 260 GTX כמו ה OC או המתקדמות יותר..או שאני פשוט ילך על ה 4870.. :s05:

שמע,ה-260GTX/216 כרטיס מצוין ובהחלט מומלץ.

איזה מסך יהיה ברשותך בנוסף?

פורסם
  • מחבר

אני מביא עם המחשב מסך סמסונג 22 .. 8)

פורסם

עם רזולוציה של 1680X1050 ?

תוסיף תקציב לכותרת וציין את המפרט שלך בהודעה הראשית.

פורסם
  • מחבר

המחשב יכול מבחינתי להגיע מקסימום ל 4.5k ..זה המפרט זה בערך 3k - 3.2k מה שחסר פה זה רק הכרטיס מסך...המפרט הוא מסקיי פי סי..אם יש לכם להציע לי מקור טוב יותר ואמין במחינתכם שעדיף מסקיי אני ישמח..ושוב מה שנשאר להוסיף הנה זה הכרטיס מסך..

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray

¤830

לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L

¤482

כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB

¤339

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black

¤291

צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

¤135

מארז ללא ספק NZXT Lexa

¤703

ספק כח HEC 500TE 500W

¤296

קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro

¤111

פורסם

המפרט טעון שיפור בתחום המארז והספק, תפתח דיון בפורום המתאים ואציע לך כמה שיפורים.

לגבי הכרטיס, זה יהיה אופצייה טובה מאד - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1322

המחיר שלו בסקייפיסי ממש לא משהו.

פורסם
  • מחבר

...זה לא נגמר...חחחח...אני מבין עכשיו שיוצא תכף ה 4890 ...והמחיר שלו מפתיע אותי..חח..בכל מקרה בוא נשים את זה בצד כרגע..מה שאני עדיין מתלבט ולא מצליח להחליט זה מה לעשותתת.....260 GTX OC אפילו מתקדם יותר מה OC הרגיל או את ה 285 GTX אני שם לב שמיכיוון שיוצא תכף ה 4890 אין טעם לחשוב לקנות עכשיו את ה 4870..מה נראה לך..? (זה פשוט לא נגמר :kopfpatsch:)

פורסם

אתה לא צריך כרטיסים חזקים כאלה, ה - HD4870 512MB בעצמו הוא די אוברקיל בשבילך.

פורסם

מסכים עם דניס ,יותר מזה אפילו, ה4850 שלי עם OC עצבני מחזיק לי חלק את קרייסיס ברזולוצייה של 1080P .

1920*1080 כמובן, כשאני מחבר את המחשב לסלון, אז תסמוך על זה שה4870 יספק אותך מעל ומעבר,

פורסם
  • מחבר

אוקיי ממה שאני מבין...אין מה לחשוב על ה 4890 כי זה בזבוז רציני...קיצר זה או ה 4870 או ה 260 GTX OC זה לא נראה כל כך משנה מה שאני יחליט מבניהם יהיה כנראה החלטה טובה והם יחזיקו כל דבר על איכות גבוהה ..קיצר תודה חברה אני כנראה מזמין אותו עוד היום או מחר :xyxthumbs:

פורסם

למרות שהכרטיס הזה יהיה אוברקיל לזמן הקרוב, לא עדיף להשקיע קצת יותר ולקחת את ה260 בגרסא החדשה שפנדה מוכרים?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995

אחרי הכל כל כרטיס שהוא אוברקיל בשלב מסויים יהיה חלש, ובשביל הפרש יחסית קטן במחיר, והפרש ביצועים גדול, זה לא משתלם יותר?

פורסם

למרות שהכרטיס הזה יהיה אוברקיל לזמן הקרוב, לא עדיף להשקיע קצת יותר ולקחת את ה260 בגרסא החדשה שפנדה מוכרים?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995

אחרי הכל כל כרטיס שהוא אוברקיל בשלב מסויים יהיה חלש, ובשביל הפרש יחסית קטן במחיר, והפרש ביצועים גדול, זה לא משתלם יותר?

:xyxthumbs:

פשוט לחטוף. לא הצלחתי למצוא אותו במחיר הזה, החנויות מסתירות אותו בחיפושים :P

חארות, בכל אופן, תענוג של כרטיס במחיר מפנק במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים