עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית הרד דיסק של 500 ג"ב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות.

תודה רבה

פורסם

יש לך שתי חיבורי SATA מהדור הראשון כביכול SATA 1.5Gb/s.

כוננים מהתקן השני יתאימו אך תצטרך למקם ג'אמפר בשביל תאימות מלאה (יתכן שהם לא יזוהו או לא יתפקדו כראוי). בד"כ הג'אמפרים כבר ממוקמים במקום הנכון על הכוננים החדשים, משתמשים שלהם חיבור SATA מהדור השני יכולים להסיר אותם, אך במקרה שלך תצטרך להשאיר את הג'אמפר.

כך נראה ג'אמפר ואם לא יהיה לך אחד כזה על הכונן הקשיח שתקנה אז תצטרך לאלתר אחד ולמקם אותו בצורה הנכונה.

כיצד למקם אותו? לאחר שתחליט על כונן אבדוק בשבילך ואסביר לך כיצד.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני יודע שהHD יתאים לי נותר לבחור. רק מה אין לי מושג איזה כי יש יותר מידי חברות ודגמים. אשמח לקבל המלצה.

תודה.

פורסם

לא שווה לקנות 500 כשיש לך את זה :

דיסק קשיח:

SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤338

מחיר סופי: ¤338

www.IQPC.co.il

ב42 ש"ח יותר,

פורסם

מסכים, אין יותר משתלם מהסמסונג באיזור המחיר הזה.

כעיקרון WD6400AAKS יהיה עדיף ועליו יהיה עדיף ה-6401AALS אך המחירים שלהם קצת גבוהים כרגע.

פורסם

^

:xyxthumbs:

נכון, אבל זאת הבעייה, אין שום טעם, מדובר בדיסקים מודרניים, אף אחד לא יהווה בעייה משמעותית, עדיף את הזול.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף את ה WD 5000AAKS איפה אני אמור לשים את הגמפר ? כי נכון לעכשיו המחשב לא רואה את ההרד דיסק

פורסם

פינים 5 ו-6

כפי שתוכל לראות בתמונה הבאה

shot02042009132438.png

פורסם
  • מחבר

חיברתי כמו שמצוייר בתמונה אבל זה מזה לי אותו ככונן דיוידי. איך אני גורם לו לזהות את הHD כ עצמו?

פורסם

זה SATA לא?

תסיר כל ג'אמפר ,תחבר לאחד מיציאות הSATA, זה חייב לעבוד בלי שום ג'אמפר.

פורסם

זה SATA לא?

תסיר כל ג'אמפר ,תחבר לאחד מיציאות הSATA, זה חייב לעבוד בלי שום ג'אמפר.

תקרא מה שהוא רשם:

קניתי בסוף את ה WD 5000AAKS איפה אני אמור לשים את הגמפר ? כי נכון לעכשיו המחשב לא רואה את ההרד דיסק

וגם יש לו לוח עם SATA 1.5Gbps ולא 3.0Gbps.

פותח הת'רד, אני שכחתי כבר מהלוח שלך, אבל כמה דברים לנסות:

- אם יש לך יציאת SATA נוספת אז תעבור אליה

- תתקין דרייברים מהאתר של Asus לערכת השבבים או אם קיימים אז ספציפית דרייברים של SATA

פורסם
  • מחבר

החלפתי את החיבורים בלוח וזה עדיין מראה לי כאילו זה כונן דיסקים. דריברים לצערי לא מצאתי.[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 17:14:19

הסתדר, הבעיה היתה בקבל SATA שבא עם הלוח אם שלי. חיברתי את הקבל שבא עם הHD והכל הסתדר.

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים