פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמהאבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לאאבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחציהרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצאעכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלאעם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהואתודה לעוזרים!
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אתה מריח ריח של שרוף? זה לא נראה לך מוזר? אל תשים את הרמקולים ב-100% ווליום, זה הורס אותם.פשטו כמשמעו.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר אתה מריח ריח של שרוף? זה לא נראה לך מוזר? אל תשים את הרמקולים ב-100% ווליום, זה הורס אותם.פשטו כמשמעו. טוב עם אתה אומר יכול להיות שאסור לשים 100%כי ב- קריאטייב הייתי שם 100% ולא היו מתחממים לימוזר לי כי זה לא אמור להיות ככה אני חושב לפחות לדעתימה שמוזר זה למה שמו מגבר חזק מדי לרמקולים האלה שיתחממו ככה כי זה לא שאני מחבר מגבר חיצונייכול להיות שאני טועה אבל בנתיים אני לא ישים 100% ואם יש מישהו שיודע עוד משהו על זה אז אשמח לקבל ידע נוסף
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים א. זה אכן לא בריא להפעיל את הרמקולים ב100%, במיוחד לא עם עוצמה כמו ה2300 והאיכות (הלא עד כדי כך גבוהה) שלהםב. אתה פסיכי לגמרי?! פעם אחרונה שיצא לי לשמוע את ה2300 לא יכולתי להשאר קרוב מספיק אליהם כדי להגביר מעבר לשליש מהסקאלה... אתה מגביר אותם עד הסוף? נראה לי שלתקוע עיפרון באוזן זו דרך מהירה יותר לדפוק את השמיעה...ג. הריח השרוף בינתיים זה כנראה כי המערכת חדשה והקבלים סתם משחררים את הריח ה"חדש" שלהם. אם תמשוך עם זה הם יתחילו לשחרר את הריח ה"שרוף" שלהם, ואז תדפק לך המערכת...
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים מחבר א. זה אכן לא בריא להפעיל את הרמקולים ב100%, במיוחד לא עם עוצמה כמו ה2300 והאיכות (הלא עד כדי כך גבוהה) שלהםב. אתה פסיכי לגמרי?! פעם אחרונה שיצא לי לשמוע את ה2300 לא יכולתי להשאר קרוב מספיק אליהם כדי להגביר מעבר לשליש מהסקאלה... אתה מגביר אותם עד הסוף? נראה לי שלתקוע עיפרון באוזן זו דרך מהירה יותר לדפוק את השמיעה...ג. הריח השרוף בינתיים זה כנראה כי המערכת חדשה והקבלים סתם משחררים את הריח ה"חדש" שלהם. אם תמשוך עם זה הם יתחילו לשחרר את הריח ה"שרוף" שלהם, ואז תדפק לך המערכת...טוב הבנתי אחי סבבה אני לא יגביר עד הסוף ותאמין לי אני לא משוגע אני חולה על לשמוע חזק אני יודע ש z-2300 חזקכי הוא מרעיד לי במקרה את הבית אבל זה כל הכיף לשמוע מוזיקה חזק
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים יש לי z5500 וגם לי אני מגביר עד הסוף יש ריח של שרוףכנראה בעיה של logitechאו שlogitech מפיצים ריח שרוף בכוונה שנפחד ואז ננמיך בשביל שהם לא ישרפו וlogitech לא יצטרכו לתקן לנו אותם
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר יש לי z5500 וגם לי אני מגביר עד הסוף יש ריח של שרוףכנראה בעיה של logitechאו שlogitech מפיצים ריח שרוף בכוונה שנפחד ואז ננמיך בשביל שהם לא ישרפו וlogitech לא יצטרכו לתקן לנו אותםהרגתה אותי מצחוק מפיצים ריח של שרוףחחחח ותודה על העזרה עשיו לפחות אני יודע שזה לא בעיה אצלי שזה אצל עוד אנשים
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים האמת אני לא מבין על מה הפליאה. אם תיסע עם המאזדה שלך (או כל אוטו משפחתי אחר) במשך זמן רב במהירות המקסימלית שלו אני לא בטוח שהוא יריח וישמע יותר טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.