עבור לתוכן

עזרה בפתרוןן לרשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

עד היום היה לי מודם של חברת CISCO SYSTEMS שעבד ועדיין עובד מצויין.לפני מס' חודשים עברנו לבית חדש בעל 2 מפלסים ואין קליטה במפלס הראשון בחדר הקיצוני (הראוטר נמצא אצלי בחדר במפלס 2).האם ישנו EXTENDER או מאריך טווח כלשהו שאני יכול להתאים לראוטר ובעצם להגדיל את הטווח שלו?

אם אין ברירה האם ישנה מערכת שאני כן יכול לקנות עם שלוחה נוספת להתאמה במפלס הראשון כדי שאכן יהיה טווח מוגדל (כדי שאני יוכל לגלוש במחשב בחדר שבמפלס 1)?

מודה לתשובה מהירה ולעוזרים.

פורסם
  • מחבר

AIRONET 1200 די ישן אבל עשה את העבודה עד כה (כ-3 שנים) וממש מסיבי ואיכותי רק עכשיו הוא לא קולט יותר מ-20-25 מטר ורציתי המלצה על ראוטר שטווח קליטתו יותר גדול (כ45 מטר ומעלה) כדי לקבל קליטה טובה.

מעבר לזה הזמנתי את HOT שיתקינו לי ראוטר וגם הוא לא קולט את החדר למטה (ראוטר לא איכותי בכלל והם משתמשים בציוד קצה מיושן מאוד!),אודה להמלצה על ראוטר של חברה אמינה עם טווח קליטה מוגדל או לחלופין אם יש לראוטר שיש לי אפשרות להגדיל את עוצמות השידור שלו אודה להסבר (משום שהוא בוודאות לא משדר על עוצמה מלאה).

פורסם

אפשר באמת להחליף את הראוטר שיש לך לאחד בעל הספק שידור יותר גדול או שאפשר להעביר כבל רשת מהראוטר שיש לך בקומה השניה לקומה הראשונה ובקצה הכבל לחבר access point וככה יהיה לך אלחוט בקומה הראשונה.

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל פה בכמה דברים...

Cisco Aironet 1200 זה בכלל AP בלבד וAP דיי לא רע למשהו שיהיה בבית אבל עדיין לא מפיק כדי לתת את מה שאתה מבקש.

עד כמה חשובה לך האפשרות של חיבור ללא חוטים באותן נקודות רחוקות?

פורסם

בפורום "רשתות ואינטרנט" תקבל יותר תשובות לגבי הנושא הזה וממילא הוא מתאים לשם - מועבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים