עבור לתוכן

האם יש קשר בין איכות הקול באוזניות לאיכות הקול הרמקולים?

Featured Replies

פורסם

בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים.

ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי?

תודה מראש.

פורסם

אם אתה רוצה לרכוש אוזניות BT אז לא צריך לחבר שום משדר ליציאת האוזניות של המחשב, צריך להצתייד בדונגל BT שמתחבר ל- USB

פורסם
  • מחבר

אז אם אני קונה דונגל שכזה אני יכול לוותר לגמרי על הרמקולים? אם כן, זה נהדר. האם יש אוזניות BT מומלצות? לא חייב להיות הטופ של הטופ (שהוא בדרך כלל יקר מאד) אבל אני כן רוצה משהו טוב בעלות סבירה. שאלה אחרונה, האם יש קשר בין איכות הדונגל לאיכות האוזניות? משמע, אם אני קונה דונגל של חברה מסויימת אז האם אני חייב לקנות גם אוזניות של אותה חברה?

פורסם

אין אזוניות BT עם איכות סאונד טובה.

פורסם
  • מחבר

זה מאכזב מאד.

אז אם אנחנו מדברים על אוזניות רגילות, מה בנוגע לשאלה שבכותרת?

פורסם

אם דיברת על אוזניות איכותיות או על רמקולים עם יציאת אוזניות אז כנראה אוזניות BT יספקו אותך, יש דברים נחמדים בפחות מ 300 שקל והם נשמעים הרבה יותר טוב מאוזניות של 20 ש"ח.

ציוד טוב עולה מאות שקלים ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום כוונה להוציא על זה מאות שקלים. הנושא הזה (איכות הקול הסופית) לא כל כך חשוב לי. אני אנסה לשמוע את זה ואז להחליט. יש איזו חנות מומלצת בראש העין/פתח תקווה שפתוחה בשישי?

פורסם

אני הבנתי מאנשים שהם מרוצים מאוזניות הBT של מוטורולה שעולות 200 ומשהו שקל. האיכות לא רעה אבל רחוק מלהיות משהו אודיופילי.

לדעתי מתאים לך אם זה מה שאתה מחפש.

איפה לקנות - חפש בזאפ. רשתות המחשבים הגדולות פתוחות בשישי ומוכרות מגוון של אוזניות BT.

היתי גם ממליץ לך לחפש ביקורות ברשת על הדגמים שתמצא בזאפ. תמיד יש התיחסות לאיכות אבל גם לפרמטרים שאלי לא חשבת עליהם.

ד"א - אין לי מושג איך זה עובד עם דונגל ושירים מהמחשב, אני מכיר את זה כפיתרון לפלאפונים. אבל לפי מה שנאמר כאן הדבר אפשרי.

פורסם
  • מחבר

הייתי ביום שישי בחנות מחשבים בראש העין. שמעתי אוזניות אלחוטיות של סוני (385 ש"ח, RF, לא BT) ולא ממש התלהבתי. אזניות חוטיות (פנסוניק, PR-HT355) שעלו פחות מחצי (185 ש"ח) נשמעו טוב יותר. היו שם גם אוזניות חוטיות של PLANTRONICS (ללא שם דגם אבל זה 5.1 ומתחבר דרך USB) אבל לא יכולתי לשמוע אותן כי האריזה לא היתה ניתנת לפתיחה. מה שכן, במחיר של 395 ש"ח הן היו אמורות להיות לדברי המוכרים להיות "פי 3" יותר טובות מהפנסוניק.

התובנה הכי חשובה שיצאה לי מהביקור הזה היא שאין שום קשר בין איכות הקול באוזניות לאיכות הקול הרמקולים. די ירדתי מהעניין של אלחוטיות. אני אחפש חוטיות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים