פורסם 2009 במאי 2416 שנים אני היחידי שמריח כאן פארסה סטייל גימודו ו/או N-GAGE?הבטחות זה יפה,אבל מה עם מוצר תכל'ס?
פורסם 2009 במאי 2416 שנים http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/05/22/onlive-avoiding-e3/1 השירות לא יוצג השנה ב E3, לדיברי המפתחים זו אינה הפלטפורמה הנכונה להצגתה. אני אישית חושב שעדיין אין להם מוצר עובד ביד - ניחוש אישי שלי. אם זו לא הפלטפורמה הנכונה אז איזו בדיוק?!
פורסם 2009 במאי 2516 שנים את ההייפ שלהם הם עשו, אם הם יעמדו מאחוריו זה סיפור אחר...אני נוטה להסכים עם ההארה האחרונה , זו תעשיה ששווה לא מעט כסף וכגודל הכסף גודל האינטרס...יש גם מצב אולי שהם רצו לראות מה התגובות ומה ההתעניינות, אבל הכל הנחות אישית לא ממש איכפת לי, אני מרוצה עם המחשב שלי... ;D
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מה אין מוצר? הציגו אותו כברהציגו אותו זה יופי,השאלה היא איך זה יעבוד בתכל'ס..אני אישית לי מבין איך הם יצליחו לספק את הדרישה שתהיה..הבנתי שהם יבנו חוות מחשבי על שיריצו את המשחקים..ועם זאת,בהנחה שהדבר יתפוס תאוצה..תארו לעצמכם מיליוני אנשים שרוצים לשחק קרייסיס יחס,בגראפיקה מקסימלית כמובן,בפריימרייט קבוע מעל 60..ובאינטרנט.איך אפשר לספק דרישה שכזו לכח עיבוד כזה גדול?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים הציגו שלושה לקוחות על רשת ג'יגהביט כשהמחשבים היו לא רחוק. מכאן ועד השירות שהם טוענים לו המרחק רב מאד.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים זה בהנחה ובכלל יש שבב של אמת בעניין, אני לא אתפלא אם כל העסק היה מזויף לחלוטין, והם פשוט עשו מן תפריט מתוחכם והמשחק בעצם רץ על מחשב מקומי.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אל תשכחו את העובדה שהם פיתחו פורמט כיווץ וידאו חדש לגמרי שלטענתם הוא זה שנותן להם בכלל את האפשרות לבצע את כל הדבר הזה.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אז זה אומר שכל פעולה שהשחקן יעשה,תצטרך:להישלח אל השרת הראשי(שקרוב לוודאי ימצא במרחק של אלפי קילומטרים,לפחות)לעבור כיווץ ווידאו מיוחד לפורמט החדשלהישלח חזרה אל המרקע של השחקן.......וכל זה בלי לאגים בכלל?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אז זה אומר שכל פעולה שהשחקן יעשה,תצטרך:להישלח אל השרת הראשי(שקרוב לוודאי ימצא במרחק של אלפי קילומטרים,לפחות)לעבור כיווץ ווידאו מיוחד לפורמט החדשלהישלח חזרה אל המרקע של השחקן.......וכל זה בלי לאגים בכלל?שכחת כמה שלבים1.קלט2.שליחת מידע לגבי הקלט3.המשחק צריך לעבד את הקלט על גבי השרת4.לכווץ את הפלט5.לשלוח6.לפענח7.להציג8.???????9.profit
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אז זה אומר שכל פעולה שהשחקן יעשה,תצטרך:להישלח אל השרת הראשי(שקרוב לוודאי ימצא במרחק של אלפי קילומטרים,לפחות)לעבור כיווץ ווידאו מיוחד לפורמט החדשלהישלח חזרה אל המרקע של השחקן.......וכל זה בלי לאגים בכלל?טענות לא אלי, זה מה שהם אמרו.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים יש 9 עמודים של דיון, לא צריך להעלות מחדש את כל מה שדנו רק כי הם הכריזו שהם לא באים ל E3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.