עבור לתוכן

מבקש המלצה לדיסק חיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני לצורך גיבוי תקופתי של הנייד שלי וגם של המחשב הרגיל (ואולי גם לצורך שימוש שוטף יותר אם אהיה מעוניין בזה בעתיד),

לחבר שלי יש MY PASSPORT 250GB וזה נראה די נחמד, אבל אני חושב שאני רוצה נפח גדול יותר,

ראיתי שאצלו מחברים פשוט את ה USB וזהו, ואילו על ה 500GB קראתי שצריך לחבר אותו בנפרד גם לחשמל, זה נכון? וגם מבחינת הגודל הוא הרבה יותר גדול ולא בגודל של ה 250? ומה לגבי ה SEAGAT 1000GB? האם זה נכון מה שקראתי בזאפ, שהוא תומך ב USB2 ואילו המכשירים של WD לא תומכים?

אין לי איזשהי מגבלת תקציב ממשית, כל עוד מקבלים תמורה הגונה למחיר, ואני רוצה משהו איכותי ואמין, לדעתי בין 500 ל 1000 ג'יגה.

אז מה אתם ממליצים? תודה!

פורסם

הכול תלוי בגודל הכונן: מארזים שמובנה בהם כונן 2.5" יכולים לקבל חשמל באמצעות חיבור USB בלבד; כוננים 3.5" מקבלים חשמל דרך ספק כוח נפרד.

אתה צריך להחליט האם אתה מעדיף כונן 2.5" קטן ויקר(ביצועים נחותים וקיבולת נמוכה יותר-מקס' 500GB- בהשוואה לכונני 3.5") או כונן 3.5" (שהוא מהיר,גדול וזול יותר בהשוואה לכונן 2.5").

דג':כונני 2.5; 3.5 של WD

פורסם
  • מחבר

מה זה 2.5 אינץ ו 3.5? זה גודל של מה? עובי/אורך/רוחב/נפח?

אז במה עדיף כונן של 500 גדול על כונן של 500 ג'יגה קטן?

פורסם

זה הגודל של הכונן הקשיח אשר נמצא בתוך המארז.

ברובה המקרים כונן 2.5" מותקן במחשבים ניידים וכונן 3.5" במחשבים נייחים.

תוכל לראות השוואה של מימדי הכוננים כאן.

כונן500GB 3.5 חיצוני "זול באופן משמעותי- 335 ש"ח (מותג Maxtor) או 390 ש"ח לכונן WD, לעומת 590 ש"ח לכונן 2.5 (Seagate)

כונן 2.5" מהיר יותר- בד"כ במארז מותקן כונן במהירות 7200RPM, בעוד שבכונן חיצוני 2.5" מותקן דיסק במהירות 5400RPM.

החסרון העיקרי: כונן 3.5" כבד יותר ומחייב שימוש בספק כוח חיצוני.

פורסם

זה הגודל של הכונן הקשיח אשר נמצא בתוך המארז.

אם לדייק, קוטר הפלטה/פלטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים