עבור לתוכן

IE נסגר לי כשאני מנסה לפתוח תפריט מובנה באתרים

Featured Replies

פורסם

יש לי ויסטה HOME BASIC חוקי שקיבלתי מותקן על הלפטופ עם IE 7 מובנה.

משום מה, באתרים בהם יש ריבוי בחירות בתפריט שנפתח -ולדוגמא הכי מדוייקת, נא הכנסו לאתר בתי המשפט, אליו אני חייב להכנס באופן קבוע: http://info1.court.gov.il/public

כשאני פותח את אחד מהתפריטים, אוטומטית קופץ לי חלון הודעה על בעיה באקספלורר, הוא "מחפש" פתרון, ואז מודיע לי שהוא מתחיל את IE מחדש, וסוגר לי את כל החלונות הפתוחים של האינטרנט.

מה זה ואיך אני פותר את הבעיה הנוראית הזו?

תודה

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר ואיך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה, תודה ושוב תודה. זה אכן עזר.

אה-מה-מה, מסתבר שזה נבע מTOOLBAR שהתקנתי, כי בהיעדרו, אכן אין בעיות. יחד עם זאת, אני כן מעוניין בTOOLBAR, ואני גם יודע שבאקספלורר 6 אין את הבעיה הנ"ל. אני מניח גם שניתן לשחק עם ההגדרות ולהשתמש איתו גם בויסטה, רק שאני לא הצלחתי למצוא את ההגדרות האלו.

אם תוכלו לכוון אותי גם לזה, ולעזור לי להישאר עם ויסטה+אקספלורר 7 + TOOLBAR, אהיה אסיר תודה (שוב).

פורסם
  • מחבר

גם G.CO.IL וגם של "רדיו ישראל". לא השתמשתי במקורי של גוגל, כי אני צריך TOOLBAR עם מתריע על דואר, ובגוגל אין את הפיצ'ר הזה.

פורסם

גם הgoogle toolbar מתריע על הודעות חדשות בתיבה שלך אם אתה מגדיר לו את המשתמש שלך וגם בלי כל הזבל וניתן להתאמה אישיץ.

פורסם
  • מחבר

וואלה?! אז ברור שעדיף בלי כל הג'אנק האחר. אבל אודה אם תפתור לי את הבעיה המקורית- אילו הגדרות לשנות על מנת להמשיך ולגלוש באתרים כמו בפתיחת הת'רד?

פורסם
  • מחבר

אחלה... :xyxthumbs: ובכל זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים