פורסם 2009 במרץ 2316 שנים שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGPעכשיו,הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGPאיך אפשר לשנות את זה?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ראשית, היציאה שאתה קורא לה AGP נקראת VGA .כדי להשתמש ב DVI אתה צריך לקנות כבל מתאים.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר lol AGP זה היציאה בלוח אם כמו שיש PCI ו PCIX זה בילבל אותי.ויש לי כבל מתאים ומסך מתאים זה פשוט משדר את הנתונים ב - VGA ולא ב - DVIהשאלה היא איך אני גורם לו לשדר את הנתונים מה DVI ולא כפי שהוא עכשיו...
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר איך אני יודע? כי שאני מחבר ב AVG זה עובד ואם אני מכבה ומחבר ל DVI זה לא עובד זה משדר ל AVGיש לי לוח GF7100P-M7http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים בעיקרון כל 3 היציאות אמורות לעבוד.ניסית לחבר את המסך ליציאת HDMI ?תנסה להגדיר בביוס את ההגדרה של onboard gpu ל- always enableאם לא עוזר אז תנסה לאפס את הביוסאם גם זה לא עזר תעדכן ביוס.ואם גם זה לא עזר תממש אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.