עבור לתוכן

אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך,לעומת כרטיס מסך בPS3

Featured Replies

פורסם

הדיון נגרר לפורום קונסולות.

אין קשר למהירות הליבה \ זיכרון של הכרטיס נמוך או לא מדובר באחד הכרטיסים החזקים ביותר,אלא מה הוא יכול להוציא ממנה.

• תגובות 55
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיגיטלסיקר איזה שידרוג אפשר לעשות לPS3 באופן כללי?

ואיך זה שהסתכלתי במפרט של הפלליסטישן והמהירות של הכרטיס מסך שלו היא רק 550MHZ?זה לא נמוך?

זו בדיוק הייתה הכוונה , פותחים דיון על כך שמסך מחשב משדרגים , ושואלים איך זה לעומת הPS3 , כאשר לא ניתן לשדרג בכלל את הPS3 , דבר שגורם לכך שהמשחקים ברמתם הגרפית בעצם לא מתעלה עם הזמן אלא נשארת קבועה בניגוד למחשבים שרק מתפתחים

פורסם

השידרוגים האפשריים לSPS3 הם:

החלפת כונן BR

החלפת HDD

שידורג \ שינמוך תוכנה

פורסם
  • מחבר

דיגיטליסקר אבל מה שבPS3 עושים בשכל זה שהמפתחים של המשחקים יודעים מראש שהPS3 קבועה מבחינת גראפיקה,ולכן הם מפתחים את המשחקים לגראפיקה הכי גבוהה

לא כך?

פורסם

אבל הגרפיקה "הכי גבוהה" של הפלייסטיישן נמוכה מזו של המחשב, היום כרטיס מסך ב400 שקל (AKA HD4670) יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה יותר גבוהה מהפלייסטיישן, או לפחות ברמה זהה.

פורסם

דיגיטליסקר אבל מה שבPS3 עושים בשכל זה שהמפתחים של המשחקים יודעים מראש שהPS3 קבועה מבחינת גראפיקה,ולכן הם מפתחים את המשחקים לגראפיקה הכי גבוהה

לא כך?

אתה יודע שכאשר משתמשים במילת יחס כמו "הכי גבוהה" זה ביחס למשהו.

נכון מפתחים לגראפיקה הכי גבוהה ביחס לPS3 , לעומת המחשב , מפתחי הPS3 לא מתקרבים לעקבים שלו.

מה שכן כמות המשחקים של הPS3 גבוהה מהמחשב , וגם ישנם ג'אנרים שדי מקופחים במחשב כמו מכות , לעומת זאת המחירים במחשב הרבה יותר זולים , נעים בין 0 מוחלט לבין 250 ש"ח.

כאשר בPS3 עולים בטוח יותר יקר מ0

פורסם

א. לקנות כרטיס מסך כל שנה ב1000 שח - יקר יותר מPS3 - (שעולה היום פחות מ3000 ש"ח - וישאר רלוונטי עוד 4 שנים)

ב. מה יותר משתלם - בעלות? זה די ברור לא ? אני קניתי את הPS3 ביום יציאה לפני שנתיים , מה מסוגל היום לעשות מחשב שיצא לפני שנתיים שעלה 4000 ש"ח? רמז - נסה להריץ BURNOUT , או משחק כמו GTA4. והכי טוב - נסה להריץ WWE , או MK VS DC , או SF4 (ואלו בשלוף דוגמאות רק מז'אנר אחד שלא יוצא פשוט לPC)

ג. 4670 מריץ כמו PS3 - בסדר! , מה גם שאולי תכלול את כל העלות של המחשב מסביב - וכבר תגיע למחיר של PS3.

ד. שטות ה"אפשר לבשל סטייק" - חבוב - ראית PS3 חוץ מבתצוגה של באג? ראית PS3 שיש לו בעית התחממות ? (בניגוד לXBOX) - אני אחסוך לך - אין כאלו.

בקיצר - עניין אינדיבידואלי , השורה התחתונה היא שבשנתיים האחרונות יצאו המון משחקים מצויינים לPS3 ולXBOX כשלמחשב יצאו פורטים מאוחרים יותר אם בכלל.

להתחיל למנות מה מחשב יכול לעשות וקונסולות לא - זה טוב ויפה , אבל אתם מפספסים את הנקודה , מחשב הוא לא תחליף לקונסולה ולא ההפך.

האחד הוא מכונת משחקים לסלון שאפשר לשחק עם חברים בכיף ויוצאים לו רוב המשחקים החדשים ומוקדם יותר , השני הפך אצלי למכונת גלישה ולימודים.

ליביו

פורסם

כול זה עיניין של מודפיקציה קצת בעייתי להשוות חומרת קונסולה למחשב,המשחקים נבנים במיוחד ליכולות של חומרת הקונסולה.

הכרטיס הגרפי של הSPS3 שונה מבחינת התמיכה והחומרה שלו משל כרטיסי המסך השולחניים. (כרטיס RSX שNV פיתחה)

לכן זה גם די בעייתי לקחת משחק קונסולה ולפרט אותו למחשב,המשחק היה מבוסס על מנוע מסוים שהיה אמור לעבוד על מערכת מסוימת

כרגע לקחו אותו והמרו אותו לשימוש PC,זה דורש לא מעט שינויים במשחק כמעט הוצאת משחק חדש (שינוי בגרפיקה,סט פקודות חדשות,התאמה למערכת הפעלה,התאמה לגרפיקה של PC וכדומה).

פעם ניסו לעשות השוואה בין PS2 מבחינה גרפית אם אני זוכר נכון היה שם GF2 32MB אולי פחות שתמך ברזולוציה 320*240.

כמובן שכרטיס הRSX חזק הרזולוציה של המשחק הינה 1080P ברוב המקרים והוא צריך כרטיס חזק בכדי שיוכל לקודד ולפענח כמה שיותר מהר.

שורה תחתונה,SPS3 לחוד וPC לחוד.

הPS3 משתמשת באופן GL ואתה יכול לישתמש באותו דבר גם בPC

לא חייבים רק DX

מבחינת רזולוציה רוב משחקי הPS3 הם ב720P רק מיעוט קטן ב1080P

וכן אפשר להשוות כי מבחינה חומרתית ההבדל הבאמת גדול היחיד בין PS3 לPC זה המעבד הראשי

אבל הכרטיס מסך עצמו מאוד דומה לכרטיסי מסך של מחשב

ולמעשה בהשווה להיום זה כרטיס מסך דרג נמוך

נכון שיש את עניין התאימות לחומרה בקונסולה אבל בהשווה יבשה החומרה בPS3 חלשה היום יחסית לPC .

בכל מקרה חן אתה מדבר על זה הרבה במקום לקנות את הקונסולה

אמרתי לך כבר מספיק פעמים בעבר קונסולה קונים קודם כל בגלל משחקים ולא בגלל חומרה

אם אתה רוצה לקנות בגלל חומרה תיקנה גימפאד 360 למחשב שלך וזהו הוא מציג גרפיקה עדיפה מהקונסולות שיש היום בשוק

פורסם
  • מחבר

אני מדבר מבחינת האורך(זמן)

אם תיקח היום 260GTX הגירסא החדשה וPS3,תעמיד את שניהם ותחרוש על שניהם משחקים והכל,שניהם בעצם יגמרו את חייהם באותו זמן?

זה הוויכוח שלי עם אחי

פורסם

א. לקנות כרטיס מסך כל שנה ב1000 שח - יקר יותר מPS3 - (שעולה היום פחות מ3000 ש"ח - וישאר רלוונטי עוד 4 שנים)

ב. מה יותר משתלם - בעלות? זה די ברור לא ? אני קניתי את הPS3 ביום יציאה לפני שנתיים , מה מסוגל היום לעשות מחשב שיצא לפני שנתיים שעלה 4000 ש"ח? רמז - נסה להריץ BURNOUT , או משחק כמו GTA4. והכי טוב - נסה להריץ WWE , או MK VS DC , או SF4 (ואלו בשלוף דוגמאות רק מז'אנר אחד שלא יוצא פשוט לPC)

ג. 4670 מריץ כמו PS3 - בסדר! , מה גם שאולי תכלול את כל העלות של המחשב מסביב - וכבר תגיע למחיר של PS3.

ד. שטות ה"אפשר לבשל סטייק" - חבוב - ראית PS3 חוץ מבתצוגה של באג? ראית PS3 שיש לו בעית התחממות ? (בניגוד לXBOX) - אני אחסוך לך - אין כאלו.

בקיצר - עניין אינדיבידואלי , השורה התחתונה היא שבשנתיים האחרונות יצאו המון משחקים מצויינים לPS3 ולXBOX כשלמחשב יצאו פורטים מאוחרים יותר אם בכלל.

להתחיל למנות מה מחשב יכול לעשות וקונסולות לא - זה טוב ויפה , אבל אתם מפספסים את הנקודה , מחשב הוא לא תחליף לקונסולה ולא ההפך.

האחד הוא מכונת משחקים לסלון שאפשר לשחק עם חברים בכיף ויוצאים לו רוב המשחקים החדשים ומוקדם יותר , השני הפך אצלי למכונת גלישה ולימודים.

ליביו

אבל לPS3 כל משחק זה 400 שקל

אם אתה מזמין מחו"ל זה חצי מחיר אבל לא לכולם יש את האופציה

פורסם

אם תיקח היום 260GTX הגירסא החדשה וPS3' date='תעמיד את שניהם ותחרוש על שניהם משחקים והכל,שניהם בעצם יגמרו את חייהם באותו זמן?

זה הוויכוח שלי עם אחי

[/quote']

אתה מחפש קונסולה ברת שידרוג,מה עשית בכך? קבלת מחשב בסופו של דבר.

כול המשחקים לSPS3 מותאמים ליכולות החומרה של המכשיר לכן לא תוכל להשוות את ה260GTX המשתדרג מול ה.RSX

פורסם
  • מחבר

נכון וההבדל ה וא שהמשחקים מותאמים לחומרה המקסימאלית של המכשיר,לעומת מחשב שזה לא שווה אם יש לך כרטיס מסך חזק מאוד אבל מעבד גרוע,כי אז זה יגרום לך לצוואר בקבוק ולא תקבל את המקסימום ביצועים מהמחשב

פורסם

אם תיקח היום 260GTX הגירסא החדשה וPS3,תעמיד את שניהם ותחרוש על שניהם משחקים והכל,שניהם בעצם יגמרו את חייהם באותו זמן?

זה הוויכוח שלי עם אחי

אתה לא באמת יכול לדעת

אתה לא יודע איך יתמכו במחשב בעוד נגיד 3 שנים ואיך יתמכו בPS3 עוד 3 שנים

זה שוק מאוד לא צפוי

גם אם סוני תמשיך אם הPS3 כמו שהיא אומרת לאורך 10 שנים שזה ניראה לי הגזמה ענקית

סביר מאוד להניח שתוך 3-4 שנים המשחקים שיצאו לPS3 יהיו או משחקים גרועים או מולטיפלטפורם בגירסאות הגרועות ביותר

מה שבפועל קורה בPS2 כבר שנתיים

ואלו בשלוף דוגמאות רק מז'אנר אחד שלא יוצא פשוט לPC

SF4 בפיתוח גם למחשב

סבבה אבל כל אחד והדברים שלו

אף אחד לא ירה בך כדור אם תחבר את הPC לטלוויזיה או תשחק בו אם גימפאד 360 כמו קונסולה

יש יתרונות וחסרונות בכל פלטפורמה ואיך שאתה רוצה לשחק זה כבר סיפור אחר

ובנוגע לWWE -אני לא יודע מי עדיין צופה בזבל הזה או משחק בזבל הזה

וזה למרות שאני חובב האבקות בידורית

בשנים האחרונות הסידרה כזאת מחורבנת (בטלוויזיה) שאני לא רוצה ליתקרב למשחק שמבוסס אליה

חבל שהמשחק של TNA מחורבן כי הסידרה הזאת הרבה יותר מוצלחת ודי מזכירה את מה שWWE הייתה פעם

נכון וההבדל ה וא שהמשחקים מותאמים לחומרה המקסימאלית של המכשיר,לעומת מחשב שזה לא שווה אם יש לך כרטיס מסך חזק מאוד אבל מעבד גרוע,כי אז זה יגרום לך לצוואר בקבוק ולא תקבל את המקסימום ביצועים מהמחשב

הכל טוב ויפה אבל אתה שוכח שלמרות התאימות והכל הPS3 מוציא היום גרפיקה פחות טובה ממחשב משחקים חדיש

ברוב המשחקים -ואני יגלה לך סוד זה לא הולך לישתנות אלה ליתחזק רק יותר

לא קונים קונסולה בגלל החוזק תלמד ותפנים

פורסם

בקיצור , אני חושב שעדיף לשלם כל שנה 1000 ש"ח על כרטיס מסך , מאשר כל חודש 1000 ש"ח על משחקים

פורסם

ליאב - למי בדיוק אין את האופציה?

דיגיטל - תוסיף גם פעמיים בחיי הקונסולה להחליף לוח אם , זכרונות ומעבד (אני מפרגן ולוקח שש שנים שזה התקופה הסבירה שיוצאים משחקים חדשים ולא זבל ממוחזר כמו שקרירין אומר , בקונסולות של סוני).

קרירין - אין בעיה , אני אחבר את המחשב בסלון עם גיימפאד (או שלא) , ואז אני אוסיף לו את כל הכבלים הנחוצים ויהיה לי בלוק גדול ומרעיש בסלון וקיבלתי מכונה שאין בה משחקים ל2 שחקנים כמעט על אותה מערכת , מה עשיתי בזה?

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים