עבור לתוכן

OVERLOAD ברסיבר JVC כאשר אני מגביר את הווליום

Featured Replies

פורסם

טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר.....

שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590

ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40

חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים.

הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה..

אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים..

כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי.

האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?

פורסם

זה קורה גם כשאתה מנתק את הרמקולים (ואת הכבלים כמובן מהרסיבר)?

אם כן אז יש לך בעיה כלשהי במכשיר שתצטרך לקחת למעבדה בכדי לנסות ולתקן.

Anatoli.

פורסם

זה בדרך כלל מחיבור שגוי של הרמקולים, קצר וכו'..

תראה אם זה קורה כשהכל מנותק ממנו.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא קראתם מה שרשמתי.. אבל כן זה קורה גם כאשר הרסיבר לא מחובר לשום רמקולים !

התפתחות נוספת: גיליתי שכאשר אני משחק עם ה L\R BALANCE ומוריד את כל הווליום מהצד השמאלי, התקלה לא מתרחשת...

למישהו יש השערה איך לתקן את זה?(כנראה משהו מקצר בצד שמאל למרות שהרמקולים לא מחוברים...)

פורסם

אוקי, זה לא משנה כבר מה קורה. אתה לא אלקטרונאי זה בטוח, בלי לזלזל חס וחלילה, קח אותו לטכנאי, כי אני מאמין שצד אחד מקצר אם זה אותו הדבר גם כשכלום לא מחובר.

פורסם
  • מחבר

אוקי, זה לא משנה כבר מה קורה. אתה לא אלקטרונאי זה בטוח, בלי לזלזל חס וחלילה, קח אותו לטכנאי, כי אני מאמין שצד אחד מקצר אם זה אותו הדבר גם כשכלום לא מחובר.

אני אמנם לא טכנאי, אך להשקיע ברסיבר ישן כזה כסף יהיה ביזבוז לדעתי...

לכן אם מישהו יודע\מכיר את התקלה, אני אשמח לשמוע

פורסם

רוב הסיכויים שיש בפנים איזשהו פגם ברכיבים, והוא גרם לשריפת הרמקולים.

עדיף לך להפסיק שימוש ברסיבר הזה באופן מיידי ולשלוח אותו לטכנאי.

רוב הסיכויים שרק הבדיקה עצמה תעלה לך כסף וגם אז לא בטוח שיהיה שווה לך לתקן אותו.

למה אין שום מידע על הדגם הזה בGOOGLE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים