פורסם 2009 במרץ 2216 שנים אני מתכנן לקנות את WD5002ABYS שהוא דיסק 500 גיגה המיועד לתאגידים/שרתים ומוגדר אמין במיוחד ושקט.בחנות אמרו לי שההארד דיסק רועש אך באתר החברה מדידות הרעש שלו שוות לשל דיסקים מקוי מוצר ביתיים וכו'...כתגובה אמר המוכר שכאשרת ההארד דיסק יחפש מידע אני אשמע אותו והוא ירעיש.מה דעתכם?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אם אפשר לדעת את שם החנות ???YS זו סדרה אכן לשרתים אבל זה לא עושה אותה יותר טובה למשתמש הבייתי.אתה יכול לרכוש את ה 640 המוצלח של WD בראש שקט שגם עולה הרבה פחות ונותן יותר נפח.YS גם נחשבת סדרה יקרה מעצם המיתוג של כיעוד לשרתים.אם אתה רוצה לזרוק כסף סתם שיבושם לך.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר למה אתה צריך HD שמיועד לשרתים ?כי HD לשרתים כנראה חיי המון שנים ומחזיק מעמד יותר מHD אחרים.אם אני טועה ואין סיבה/הבדל משמעותי לקנייה - למה הקו הזה קיים בכלל?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מיתוג מסחרי נטואין שום הבדל משמעותי בין YS לסיומות אחרות.המלצה שלי קנה 640 של WD בלי יותר מדי בילבולי מח של אנשי מכירות
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ההיתרון העיקרי- 5 שנות אחריות על הסדרות המיועדות לשרתים לעומת 3 בסדרות הרגילות (WD Caviar Blue,WD Caviar Green) וזמן MTBF שעומד על 1.3 מיליון שעות.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר בקיצור גם דיסק קשיח מהסדרה הממוצעת (BLUE) מיועד להחזיק מעמד המון שנים, לכתוב ולקרא ככל שעולה על רוחי ולהכבות ולהדלק כל יום?אני יודע שהשאלה מצחיקה פשוט אני מתכוון להחזיק מידע שמאוד חשוב לי ואני לא רוצה שאחרי כמה שנים ביום בהיר אחד, אין כלום.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים הכי פשוט לצרב על דיסקים איכותיים וזהו.תאחסן אותם יפה בתיק שמורים וזה הפיתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.