עבור לתוכן

איזה מסך 22' מתאים למשחקים? תקציב 1200

Featured Replies

פורסם

המליצו לי על LG W2261V למרות שהוא בעצם 21.5'.

יהיה לי כרטיס מסך GTX260 אז חשבתי לנצל אותו לFHD ומסכי ה24' גדולים מדי בשבילי... להיות קרובים אליהם כמו שאני ל17' שאני עכשיו זה כמו לראות סרט מהשורה הראשונה (זוועה... אתה מזיז את הראש מצד לצד כל הסרט :pissed:)

הבנתי גם שהוא בפורמט 16:9 כמו טלויזיות.

בכל מקרה... איזה מסכים אתם ממליצים?

יש לי עוד שאלה... בכל הביקורות של כרטיסי מסך הרזולוציות עוברות מ1680X1050 ל 1920X1200 וזה לא מתאים לרזולציה של המסך הנ"ל כי הוא 1080P אז זה לא יתפקד בצורה אופטימלית במשחקים? כי זו המטרה של המסך בעצם

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לרוב המשחקים יודעים לזהות איזה מסך מחובר ולהציג רזולוציות בהתאם. תגלה שרבים כן תומכים ב-1920X1080.

אבל אם אתה רוצה לא לשבור את הראש, קח מסך סטנדרטי עם 1680X1050. למשחקים באמת שאין סיבה ליותר. לא חסרים מסכים כאלה.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה מסך אתה ממליץ ברזולוציה הנ"ל?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 10:42:23

מה עם T220P סמסונג? הוא כבר 1920X1200

או שזה יותר מדי ואין טעם לרזולוציה כזו במסך מתחת ל24'?

בקיצור אם לא רזולוציה שונה... איזה מסך מומלץ ב1680X1050?

פורסם

יש לך את ה t220 ב 1000 שקל...

ה 220p מיותר בשבילך למרות שההבדל בינהם הוא רק 100 שקל

ואל תקנה של LG מנסיון של איש מקצוע (אני מוכר אותם...) במסכים של lg סדרות שלמות שמגיעות לחנות שלי עם פיקסלים שרופים ואני מדבר על כמויות מטורפות וסדרות שלמות אז ככה שזה לא צירוף מקרים ולעומת זאת במסכים של סמסונג לא ראיתי עדיין אפילו פיקסל אחד שרוף בשנתיים שאני מוכר אותם,כנ"ל גם ב benq אין פיקסלים שרופים אף פעם.

(שוב זה הכל מהנסיון שלי אולי לאחרים קרו מקרים ...)

פורסם
  • מחבר

ממש תודה... כי דווקא תכננתי על LG , כנראה הפרסום שלהם גרם לי לתפוס מהם חברה איכותית...

אז הT220 יתאים לי? הניגודיות הדינמית לא קריטית נכון?! הבנתי שזה דיי בולשיט ומה שמשנה זה הסטטי שהם אותו דבר(T220P)

פורסם

הבנת נכון. הניגודיות הדינאמית היא באמת בולשיט.

פורסם

עם כרטיס כזה דווקא לא יזיק לקחת מסך FHD כדי לקבל חוויה טובה יותר במשחקים.

ה - BENQ T2200HD מומלץ, יש אותו ב - 900 ש"ח ב - IQPC.

ואם לחרוג קצת מהתקציב אז אפשר לקנות מסך 24 כמו 2443W ב - 1350 ש"ח.

מאד מומלץ אם אפשר.

פורסם

אם זה רק למשחקים, לא מומלץ FHD. ההבדל די זניח, בטח ובטח בגודל כזה. לעומת זאת בשולחן העבודה הכל יהיה קטן יותר ללא צורך. מסך גדול יותר הוא לא רוצה משיקולי מקום ומרחק ישיבה, אז באמת שאין טעם.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לכם מה...

המוכר בחנות אמר לי שמסך 24' אם אני אשב קרוב אליו מדי הוא הורס תעיניים... זתומרת שכל זמן שאני לא משחק ואני יושב קרוב למחשב זה לא טוב... אם אני ישחק נגיד מספה שתיהיה רחוקה יותר אז זה בסדר.

ה22 הוא בין זה לזה... ככה שלא ענק מדי כדי להיות קרובים אליו אבל לא קטן אם מתרחקים קצת...

מה שכן אני רוצה שיהיה אפשר לכון את המסך למעלה ולמטה כי הספה נמוכה.

פורסם

על איזה מרחק מדובר ? שהוא אמר שזה קרוב מדי ?

פורסם

לך באמת על ה t220 או על ה t2200hd של benq מסכים מצויינים.

פורסם
  • מחבר

מרחק כמו שאני יושה עכשיו מול המסך זה בערך 30-40 ס"מ

פורסם

זה באמת קרוב מדי...

אני יושב במרחק 70 ס"מ מה - 17 שלי ועם ה - 24 שהזמנתי אעבוד באותו המרחק, בגדול מומלץ 50+ ס"מ ממסך בגודל הזה.

פורסם

לך על הT220 אחי! ממליץ בחום~!

פשוט תענוג!!!! אין בהם בעיות והם הכי מתאימים למשחקים בתקציב הזה!!

תאמין לי לא רק שהם סוסים באיכות גם העיצוב סוס לא ראיתי עיצוב כזה!!

אתה פשוט תתלהב גם להסתכל עליו שהוא בכלל מכובה!

כל יום תנקה אותו ותדעג לו תאמין לי@

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים