פורסם 2009 במרץ 2216 שנים RPM גבוה יותר. שיתן ביצעוים גבוהים יותר .אבל אם אתה משתמש נUSB אני בספק אם קיים הבדל3.5 אינץ' יותר זולים לעומת 2.5 אינץ' אך דןרשים מקור מתח חיצוני (שנאי). 2.5 יותר יקרים אך דורשים רק כבל USB
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר בהתחלה הייתי בעד ה 3.5 (למרות שלאח שלי יש 160 ג'יגה ב 2.5 והוא נורא חמוד)וחבר שלי בא אלי אם איזה מפלצת 3.5 שממש הייתה כבדה!אז זה גרם לי לחשוב שוב מה לקנות...בתכלס, אם אני מתכוון לקנות H.D לסטורג', יש טעם בכלל לקנות אותו חיצוני?
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים RPM גבוה יותר. שיתן ביצעוים גבוהים יותר .אבל אם אתה משתמש נUSB אני בספק אם קיים הבדל3.5 אינץ' יותר זולים לעומת 2.5 אינץ' אך דןרשים מקור מתח חיצוני (שנאי). 2.5 יותר יקרים אך דורשים רק כבל USBזה לא ממש נכוןהveloci raptor מגיע בתצורת 2.5
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים בהתחלה הייתי בעד ה 3.5 (למרות שלאח שלי יש 160 ג'יגה ב 2.5 והוא נורא חמוד)וחבר שלי בא אלי אם איזה מפלצת 3.5 שממש הייתה כבדה!אז זה גרם לי לחשוב שוב מה לקנות...בתכלס, אם אני מתכוון לקנות H.D לסטורג', יש טעם בכלל לקנות אותו חיצוני?אם אתה מתכוון לחבר את הכונן למחשבים אחרים- אז חיצוני יהיה לך יותר נח. אם לא, אז אין טעם לקנות חיצוני.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר אני מניח שבעתיד הלא כ"כ רחוק יהיה לי איזה סטרימר וכבר היום יש לי PS3... למרות שהוא מחובר גם לרשת, אז אני מזרים אליו מדיה מהמחשבבכל מקרה, דילמה, אין ספק..אני אתלבט לי עם עצמי, תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.