פורסם 2003 ביולי 2522 שנים שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים)מה לעשות?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תתקשר אליהם ותבקש את מה שהזמנת, אין כאן פתרון פלא...אי אפשר לעשות להם קצת בלגאנים ולהשיג משהו יותר טוב?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים תחזיר להם ותבטל את החיוב (במידה ושלמת בויזה) תקנה בזיגזג, אמנם קצת יותר יקר אבל אם אתה קונה משהו אתה מקבל מה שביקשת.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תחזיר להם ותבטל את החיוב (במידה ושלמת בויזה) תקנה בזיגזג, אמנם קצת יותר יקר אבל אם אתה קונה משהו אתה מקבל מה שביקשת. אבל אז יילך כל הכיף, אני רוצה לצעוק עליהם לשגע אותם.וזה הגיוני שאני אקבל על זה פיצוי לא ?! אני כבר שבועיים מחכה.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים כמה ישראלי...תפעיל קצת שכל לפני שאתה מעלה את הדציבלים שלך, אולי יפתרו לך את הבעיה יותר מהר...
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אבל אז יילך כל הכיף, אני רוצה לצעוק עליהם לשגע אותם.וזה הגיוני שאני אקבל על זה פיצוי לא ?! אני כבר שבועיים מחכה.הראש היהודי לא נח לרגע
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר כמה ישראלי...תפעיל קצת שכל לפני שאתה מעלה את הדציבלים שלך, אולי יפתרו לך את הבעיה יותר מהר...תקשיב רגע יא אירופאיאני לא רוצה שיפתרו לי את הבעיה "יותר מהר" אני את הזמן שלי כבר חיכיתי (שבועיים).זה שהם מביאים לי מוצר פחות טוב ונותנים לי לשלם עליו מחיר מלא זה אומר שהם לא בסדר, וזה שהם גם לא מודיעים על זה זה אומר שמגיע לי פיצוי. הפיצוי הוא לא על הטעות, כי זה הגיוני, הפיצוי הוא על זה שהם ניסו לעבוד עליי ולקחת יותר כסף על מוצר שבכלל לא ביקשתי.והם תופסים מעצמם חברה רצינית.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר שאלת תם - איך אתה יודע שה B פחות (או אולי אפילו יותר ) טוב? : הוא פחות טוב
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים תשובה מלומדת ומחכימה כצפוי מאדם ברמתך... : רגע, תן לי לנסות לענות לך באותה רמה: הוא יותר טוב אולי מישהו אחר יוכל לענות? מה ההבדלים? האם באמת יש בכלל הבדל?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר תשובה מלומדת ומחכימה כצפוי מאדם ברמתך... : אולי מישהו אחר יוכל לענות? מה ההבדלים? האם באמת יש בכלל הבדל? חחחחחחחחח "כצפוי מאדם ברמתך..." יא צפוני מסריח למה מי אתה בכלל?!
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אני מציע להתעלם מהטרול, אל תגיבו והוא אולי ילמד לדבר. מי מצטרף אלי לערב של בי.בי. קינג?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר אני מציע להתעלם מהטרול, אל תגיבו והוא אולי ילמד לדבר. מי מצטרף אלי לערב של בי.בי. קינג?מה הקשר אליי?תראה איך זה שמעליי דיבר "כצפוי מאדם ברמתך..." אתה רוצה להגיד לי שבזה מדבר כמו שצריך? זה שהוא אומר את זה כמו מתרומם זה לא אומר שהדברים שהוא אמר יותר טובים משלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.