עבור לתוכן

צריך עזרה.....נגעתי במאוורר והמחשב נדפק

Featured Replies

פורסם

לשמן אותו או מקסימום לקנות מאוורר חדש..

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי שחזור מערכת......חח לא ייאמן שישבתי 3 שעות על הדבר הזה ששחזור מערכת היה פותר את הבעיה בדקה.

בכל מקרה עשיתי שחזור מערכת לאתמול וזה החזיר את ה nivida control panel הטוב שאני רגיל אליו.

עכשיו המחשב כמעט ולא מרעיש.............אז אתם בטוחים שאני צריך את המאוור הזה ? זה חובה ?

לחבר אותו באלכסון על הברזלים של הלוח אם ולסגור חזק ? אם אני משאיר אותו בחוץ מה יקרה ?[br]פורסם בתאריך: 21.03.2009 בשעה 18:48:10

"אין קשר"

דרך אגב אתה מוזמן לנסות REFRESH RATE גבוה מידי או רזולוציה לעשות ריסטרט ולראות מה יקרה....

NO SIGNAL! (בהרבה מאוד מסכים)

כשה הבחור מחק את הדריבר כנראה זה איפס והחזיר לברירת מחדל וואלה הכל עובד.... :kopfpatsch:

התקנת את הדריבר הכי חדש?

ו יש לך V באופציה של המערכת על SMOOTH EDGES

הלוח אם שלי הוא ms 6728 MSI

X86 BASED PC

עכשיו שמאווור הזה בפנים זה כמו רעש של טרקטור...שהוא בחוץ מחשב שקט לגמריי

הנה התמונה שלו של הלוח : http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/865pe-neo2-fis2r-board-sm.jpg

פורסם

כשה אני חושב על זה, על מחשב ישן שלי יש את אותו מאוורר אבל הנורות כבר מתו מזמן

זה 865PE

גם אצלי הוא התחיל להרעיש

פירקתי אותו ניקיתי , ושימנתי בבורג זהו עכשיו עובד מצויין תנסה

תמונה לא עובדת ולמה עשיתה ציטוט עליי?

פורסם

"אין קשר"

דרך אגב אתה מוזמן לנסות REFRESH RATE גבוה מידי או רזולוציה לעשות ריסטרט ולראות מה יקרה....

NO SIGNAL! (בהרבה מאוד מסכים)

כשה הבחור מחק את הדריבר כנראה זה איפס והחזיר לברירת מחדל וואלה הכל עובד.... :kopfpatsch:

התקנת את הדריבר הכי חדש?

ו יש לך V באופציה של המערכת על SMOOTH EDGES

לא שללתי, היתי ספציפי למקרה, ועובדה, זה היה בעייה עם דרייבר שהוסר, ולא תדר המסך ששונה, אני מכיר את הבעייה שהצגת מקרוב, שוב ,לא שללתי חלילה, זה נכון מה שאתה אומר אך לא לגבי המקרה הזה, בנסיבות אחרות היתי מחזק אותך. שבוע טוב! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כשה אני חושב על זה, על מחשב ישן שלי יש את אותו מאוורר אבל הנורות כבר מתו מזמן

זה 865PE

גם אצלי הוא התחיל להרעיש

פירקתי אותו ניקיתי , ושימנתי בבורג זהו עכשיו עובד מצויין תנסה

תמונה לא עובדת ולמה עשיתה ציטוט עליי?

הממ ציטוט אליך בטעות , הנה תמונה שכן עובדת http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/865pe-neo2-fis2r-board.jpg

אז מה שאני אומר זה - אם אני לא משאיר אותו מחובר ? מה הסיכון ? שישרף הלוח אם ? לא אכפת לי אז אז אני אקנה מחשב חדש...

הוא עושה רעש בלתי נסבל. איך אני משמן אותו עם איזה שמן ? האם אפשר להשאיר אותו בחוץ ולהשאיר דלת אחת של המארז פתוחה שיכנס אוויר ?

איך מאוור כזה קטן עושה רעש כזה בלתי נסבל . ולמה התכוונת ב smooth edges מה זה אומר ?

התקנתי ספיד פאן - וזה מראה משהו של temp3 עם 53 מעלות........רק שאין לי מושג מה זה טמפ 3.

פורסם

אפשר לשמן את המאוורר עם WD-40 שמצוי כמעט בכל בית.

בהרבה מאווררים ישנו בורג מתחת למדבקה שמאפשר שליפת הפרופלור.

כשאתה פותח את המאוורר תוודא שאין בפנים אבק.

הסיבה לכך שמאוורר כל כך קטן עושה כל כך הרבה רעש זה כי המאווררים של צ'יפסטים מסתובבים במהירות מאוד גבוהה, יכול להגיע ל- 5000 ואפילו 6000 סל"ד (תלוי כמובן בלוח האם).

פורסם
  • מחבר

אין לי את ה wd 40 כרגע ולא פתחתי את הבורג של המאוורר ...כנראה יש שם אבק.

בנתיים ניסיתי עם המאוורר ובלעדיו והתוכנה speed fan מראה שהכל בסדר חוץ ממשהו בשם temp3

שמסמן 54 c אבל זה ככה גם שהמאוורר מורכב וגם שלא.....מה זה אומר זה משהו קריטי ?

יכול להשרף לי הלוח אם בלי המאוורר הזה או נזק אחר ?

אני חושב שאני פשוט אקנה מאוורר אחר..או שאני אשאר בנתיים ככה כי אני גם ככה מתכנן לקנות מחשב ואני לא צריך כלום מהמחשב הזה חוץ מהדיסק הקשיח ?

אגב להשאיר דלת אחת של המארז פתוחה זה טוב או רע?

תוצאות של speed fan : הכל בסביבות ה33-35 מעלות ו temp2 53 מה זה אומר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים