עבור לתוכן

צריך עזרה.....נגעתי במאוורר והמחשב נדפק

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד.

יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע.

אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi

ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה.

עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש.

גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ?

עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר דפוק. ונשאר עם הרעש הזה.

עכשיו הבעיה...חיברתי את כל המחדש מחדש והכל - הדוס עולה - מופיע מסך בחירה בין ווינדוס ללינוקס..וברגע שהמערכת עולה שיש את הצליל כניסה

פתאום המסך נכבה וכתוב לי הודעה של no signal - בדקתי מאחורה והחיבור vga תקין..אז מה הבעיה פה ? אגב ניתקתי את המאוור המרעיש של ה 12v

וגם שהוא מחובר...וגם שהוא דולק......שהווינדוס עולה במצב תקין מופיע לי הודעה של no signal למרות שהמסך פועל ומראה לי צבעים רק שהמערכת עולה הוא מתכבה. ובמצב safe mode ומצב safe mode עם רשת אין את הבעיה הזו בכלל כמו שאתם רואים.

2 שאלות : יש מצב שלא חיברתי טוב המאוור הזה ? ואולי הוא חלק חשוב ? זה המאוור הזה שעושה צבעים ירוק אדום כחול כזה.

האם מותר לי להשאיר אותו מנותק ? כשהוא מנותק המחשב כמעט ולא מרעיש. ז"א כבר יש שני מאוורים פועלים - של הספק ואחד שכתוב עליו אינטל.

אני לא יודע גם איפה מוצאים תמונה של זה - יש למישהו מושג מה עושים ????

פורסם

תנסה לחבר הכל חזרה חזק.. שלא יהיה רופף

פורסם

הורדת את המאוורר של הצ'יפסט ,הוא אמור לעבוד גם בלי מאוורר ,אין קשר, יכול להיות שנגעת במשהו לא נכון ,תהדק את כל הרכיבים, כבלים SATA ,חשמל, כרטיסים למינהם, אחרי שעשית את זה, תפעיל בSAFE MODE ,תסיר לגמרי את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך הוספה או הסרה של תוכניות ,וגם בעזרת DRIVER CLEANER ,תחפש את התוכנה הזו בגוגל ,ובעזרת תוכל לנקות כל שארית של הדרייבר, לאחר שביצעת את זה תפעיל מחדש במצב נורמלי ותתקין שוב את הדרייבר, זה אמור לעבוד.

פורסם
  • מחבר

אוף התייאשתי כבר

אני לא יודע מה לעשות. זה המאוור של הציפסט נכון ? המחשב עובד רק בסייפ מוד......בכל מצב אחר המסך נותן no signal כשווינדוס עולה.

המאוור הזה של הציפסט הוא מתחת למעבד.....הוא אמור לשבת ישר מאחוריו באותה צורה ? כי זה באלכסון כזה...אני ניסיתי גם להרכיב אותו באלכסון גם להרכיב בישר כזה.....אבל הידקתי חלש את הברגים. אז צריך להדק אותו חזק חזק לשם ? ב10 דקות שהוא לא שם שמתי לב שהמעבד מאוד התחמם גם.

יכול להיות שה safe mode עובד לי רק בגלל שהוא לא צורך משאבים ? הבעיה שאין לי אפשרות להעלות תמונות בסייפ מוד - התוכנה של התמונות לא עובדת.

ניסיתי להרכיב את המאוור גם הפוך - הוא אמור להיות מורכב שהוא מוציא אוויר לבפנים או בחוץ ?

פורסם

תעשה את מה ש LL@SS אמר בקשר לדרייברים:

הורדת את המאוורר של הצ'יפסט ,הוא אמור לעבוד גם בלי מאוורר ,אין קשר, יכול להיות שנגעת במשהו לא נכון ,תהדק את כל הרכיבים, כבלים SATA ,חשמל, כרטיסים למינהם, אחרי שעשית את זה, תפעיל בSAFE MODE ,תסיר לגמרי את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך הוספה או הסרה של תוכניות ,וגם בעזרת DRIVER CLEANER ,תחפש את התוכנה הזו בגוגל ,ובעזרת תוכל לנקות כל שארית של הדרייבר, לאחר שביצעת את זה תפעיל מחדש במצב נורמלי ותתקין שוב את הדרייבר, זה אמור לעבוד.

פורסם

ניסיתי להרכיב את המאוור גם הפוך - הוא אמור להיות מורכב שהוא מוציא אוויר לבפנים או בחוץ ?

מכניס אוויר לברזל שיושב על הצ'יפסט...

פורסם

אתם בטוחים שיש בכלל בעיה לזה שהוא שיחק עם המאוורר זה נישמע כאילו ה REFRESH RATE

יצא מי איפוס . לחיצה ימנית על ה DESKTOP כנס למאפיינים

לכרטיס מסך ותעשה 60HZ ושהמחשב יזכור ותנסה לעלות במצב רגיל

פורסם

איזה לוח אם יש לך ?

פורסם

אתם בטוחים שיש בכלל בעיה לזה שהוא שיחק עם המאוורר זה נישמע כאילו ה REFRESH RATE

יצא מי איפוס . לחיצה ימנית על ה DESKTOP כנס למאפיינים

לכרטיס מסך ותעשה 60HZ ושהמחשב יזכור ותנסה לעלות במצב רגיל

אין קשר

איזה לוח אם יש לך ?

אין קשר,

----------------------

שיעשה מה שאמרתי אני חושב שזה יעבוד

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון :

הסרתי את הדרייבר של הכ.מסך במצב בטוח , והתקנתי אותו מחדש ועשיתי ריסט והמחשב עולה בסדר.....

אבל מה..הצבעים אמנם רשום שזה 32 ביטי ורוולוציה הכי גבוהה...אבל רואים פחות טוב ממה שזה היה לפני...

למשל האייקון של ה nividia settings פתאום מגעיל כזה ודהוי ועושה רושם שכל תמונה עולה יותר איטי כזה

זה קשור אולי למאוור ציפסט שלא פועל כרגע ?

אם אני אעשה שחזור מערכת ללפני יומיים אולי זה יעלה את הדרייבר כמו שצריך ?

האם זה מסוכן לעבוד בלי המאוור של הציפסט ? כי ככה המחשב לא מרעיש וגם אני לא בדיוק איך לחבר אותו.

ואם אני עובד בלי המאוור ציפסט להשאיר חלק אחד של המארז פתוח שיכנס אוויר תמיד ? או שזה לא טוב כי יכנס אבק.

ואני די בטוח שאיכשהו רואים פחות טוב.......מאז שהתקנתי מחדש את הדרייבר

פורסם

אין קשר

מה אין קשררר ???

מה אתה סתם קופץ ?? אולי אני רוצה לראות תמונה איך נראה האוורור של ה'ציפסט ?

ודרך אגב המאוורר כן תורם לקירור של הצ'יפסט.

פורסם

בטח שהוא תורם, הוא מקרר, חישוב פשוט,

אבל אני לא חושב שיש קשר, לא צריך לכעוס.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי זה משהו msi 6218 עם ציפסט של אינטל משהו כזה

שכחתי מה הדגם המדויק . הכ.מסך זה fx5200

הנה תמונות של המאוורר - תאמרו לי אם זה בטוח שהוא מנותק ? והאם לסגור את המארז או להשאיר פתוח בצד אחד ?

אם אני יעשה שחזור מערכת זה יעזור במשהו ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

"אין קשר"

דרך אגב אתה מוזמן לנסות REFRESH RATE גבוה מידי או רזולוציה לעשות ריסטרט ולראות מה יקרה....

NO SIGNAL! (בהרבה מאוד מסכים)

כשה הבחור מחק את הדריבר כנראה זה איפס והחזיר לברירת מחדל וואלה הכל עובד.... :kopfpatsch:

התקנת את הדריבר הכי חדש?

ו יש לך V באופציה של המערכת על SMOOTH EDGES

פורסם

לא הצלחתי למצוא את דגם הלוח שרשמת, בכל אופן אני לא ממליץ להסיר את המאוורר של הצ'יפסט. אם הוא רועש תנסה לשמן אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים