עבור לתוכן

בתקופה אחרונה כל פעם שאני מדליק את ה BITCOMET מתנתק לי האינטרנט ,צריך עזרה!!

Featured Replies

פורסם

לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר.

מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!

פורסם

היה לי משהו דומה עם UTORRENT. זה לא היה מתנתק אבל בקושי היה אפשר להעלות דפי אינטרנט, או שחלקם לא עלו, או שעלו חלקית אחרי הרבה זמן וזה אפילו אם לא היתה הורדה והעלאה אבל עדיין התוכנה היתה דלוקה.

פירמוט של הWIN והתקנה מחדש פתרו את הבעייה. אבל באמת מענין מה היה הגורם (שברור שהיה תוכנתי).

פורסם
  • מחבר

פירמוט לדעתי זה הפתרון האחרון

הייתי רוצה לחכות עם זה ואולי מישהו יוכל לעזור לנו פה לפתור את הבעיה

אז יאלה אנשים תגיבו

פורסם

לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר.

תקטין את כמות החיבורים בתוכנה, אם יש לך אפשרות כזאת.

וגם תבדוק שמהירות העלאה שלך וההורדה שלך, לא מוגדרים למקסימום.

מה שקורה הוא שהראוטר "נסתם" כל פעם, ובגלל זה התקשורת יחסית מתה חוץ מההורדות הקיימות.

פורסם
  • מחבר

וואלה אני עדיין לא בטוח אם זה פתר לי את בעיית ההתנתקות ע"י בדיקה ראשונה צריך לתת לזה עוד זמן

אבל מה שכן ואני בהלם לפני שהגבלתי את המהירות ב BITCOMET כלומר היה הכל על MAXIMUM היה בלתי אפשרי לגלוש בזמן שהתוכנה פועלת כלומר היה איטי "רצח" עכשיו כמו קסם אני תוך כדי הורדה גולש באופן נורמלי מינוס :yelclap:

פורסם

היה לי משהו דומה עם UTORRENT. זה לא היה מתנתק אבל בקושי היה אפשר להעלות דפי אינטרנט, או שחלקם לא עלו, או שעלו חלקית אחרי הרבה זמן וזה אפילו אם לא היתה הורדה והעלאה אבל עדיין התוכנה היתה דלוקה.

פירמוט של הWIN והתקנה מחדש פתרו את הבעייה. אבל באמת מענין מה היה הגורם (שברור שהיה תוכנתי).

יכול להיות שזה בגלל שהשתמשת בפאטש שפורץ את ההגבלת חיבורים לאותו פורט בוינדוס?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה בגלל שהשתמשת בפאטש שפורץ את ההגבלת חיבורים לאותו פורט בוינדוס?

לא נראה לי כי אני לא יודע בידיוק על מה אתה מדבר

אבל מאז שהגבלתי את את המהירות המצב השתפר עדיין אבל אני נתקל במצבים שברגע שהתוכנה עולה אפילו שההורדות עדיין לא התחילו אז לפעמיים הגלישה נתקעת וצריך לעשות REFRESH ,אולי אני צריך לנסות תוכנה אחרת למרות שבעבר הקרוב הייתי מאוד מרוצה מ BITCOMET אז לא הייתה לי בעיית הצגת דפים או מהירות ירודה.

מישהו עובד פה עם תוכנה אחרת וממולצת שעושה יופי של עובדה?

פורסם

תוריד ותתקין את הפאץ הזה . ספר לנו אם הבעיה נעלמה.

זה פותר את בעית מגבלת החיבורים החצי פתוחים בXP וויסטה .מגבלה שבגללה בזמן שימוש בביטורנט יש איטיות בגלישה .

http://half-open.com/download_en.htm

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להריץ את זה יש הודעה שלא מובנת לי (מצורפת תמונה)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים