פורסם 2009 במרץ 2116 שנים שלום,משום מה החל מאתמול אני לא מצליח לראות את הרשת האלחוטית שלי במחשב הנייד.הרשת תקינה ופעילה ושאר המחשבים שברשותי רואים אותה וניגשים אליה ללא בעיה.במחשב הנייד אני מצליח לראות רשתות אלחוטיות אחרות וגם להתחבר אליהן, לא נעשו כל שינויים במחשב או ברשת.ומשום מה רק את הרשת שלי אני לא רואה כלל. הרשת שלי מוצפנת WPA-2 והראוטר מסוג D-LINK 855המחשב הינו HP-COMPAQ 6510 ומערכת ההפעלה XPאשמח לקבל סיוע והכוונה כיצד לפתור את הבעיה.תודה מראש.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר ביצעתי זאת, אין שינוי.לא נעשו כל שינויים ברשת או במחשב.הרשת עצמה נקלטת ועובדת ממחשבים אחרים, כך שנראה שהראוטר תקין.במחשב הנייד אני רואה רשתות אלחוטיות אחרות ומצליח להתחבר אליהן, אולם אני לא רואה כלל את הרשת שלי.מה ניתן לעשות?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר בוצע, אין שינוי.אני ליד הראוטר עם מחשב נייד נוסף - במחשב הנייד השני הרשת נראית ונקלטת ללא בעיה.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים לא הגדרת במקרה שהפצת הSSID תהיה מכובה או שהSSID פשוט יהיה hidden איפשהו בנתב?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר לא ביצעתי כל שינוי בהגדרות, פשוט לפתע נעלמה הרשת, עד אתמול הכל עבד כשורה...האם כדאי להתחיל ולהתעסק בראוטר? על פי מה שנראה לי הבעיה היא במחשב בצורה כלשהיבמידה ואין ברירה - כיצד לשנות את הערוץ בראוטר?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים תיכנס למשק שלו ותחפש הגדרות של wireless. על הדרך תבדוק אם הרשת לא מוגדרת להיות מוסתרת. עריכה: שחכתי של d-link יש אמולאטורים של ממשק לכל דגם.. http://www.support.dlink.com/emulators/dir855/Basic_Wireless.html תבדוק אם ב Visibility Status זה Visible או לא.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר אם הרשת היתה מוגדרת מוסתרת אזי כיצד אני מצליח לראותה במחשבים אחרים?האם יש בדיקה נוספת שאני צריך לבצע במחשב הנייד לפני שאני מתחיל לשנות הגדרות בראוטר?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים לא צריך לחשוש לשנות את הערוץ תקשורת..זה לא משהו ביג דיל.אם אתה מפחד להרוס את הגדרות הראוטר אז יש אפשרות בממשק של הראוטר לייצור קובץ שמכיל את הגדרות הראוטר, אז לפני שאתה מתחיל לשנות הגדרות תייצור קובץ גיבוי שכזה.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים כי היא היתה בזכרון מתמון של המחשבים כבר : ההמלצה לגבי שינוי ערוץ דווקה מאוד חיובית והיא לא תהרוס לך שום דבר.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר חברים, הצלחה !ביצעתי שינוי ערוצים + עדכון תוכנת הראוטר.בסופו של דבר הרשת הופיעה ובוצע חיבור מוצלח.לא הבנתי בסופו של דבר מה גרם לבעיה אולם החשוב הוא שכעת הכל עובד כשורה.תודה על הסיוע והתמיכהבברכת שבוע מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.