עבור לתוכן

משאבים מוגזמים לפיירפוקס בזיכרון ולפעמים במעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

הפיירפוקס בתקופה האחרונה התחיל לקחת יותר מדי משאבים.

בקושי פתוחים 20 לשוניות, והוא לוקח 370 מגה(!!) זיכרון. אתרים רגילים.. YNET, כמה פורמים. לא 20 לשוניות של מייספייס. (כידוע הרבה לשוניות של אתר תוקעות את הדפדפן קליל)

אני זוכר שעבדתי פעם עם שלושה דפדפנים פותחים בנפרד, עם 40 לשוניות בכל דפדפן ובקושי הדפדפן לקח MB500-600..

גג 700MB אבל זה שפתוח כבר כ300 לשוניות ומעלה.. (בכמה דפדפנים שונים)

ועוד עבד בסדר ולא כל כך נתקע... רק מדי פעם. (כן כן, אני מטורף עם הדפדפן ומגיע לכמויות עצומות :x)

כמו כן יש גם לפעמים אחוזים מאוד מוגזמים בסיפיו לפעמים עד 90-95%... ובקושי פתוח משהו. אני לא מבין מאיפה זה בא..

יש לי גירסה אחרונה..

מותקנים כ30 תוספים.. (ראיתי כאלה שיש להם הרבה יותר וזה עובד בסדר)

אולי אני אוכל להביא לכם פירוט של התוספים שמותקנים עם התוסף ההוא ששם הכל במסמך ואעתיק לפה.

מה אפשר לעשות? סרט לנטרל תוסף תוסף ולהפיל כל רגע את הדפדפן בשביל להפעיל שוב ולראות איך עובד. אולי זה בכלל לא מהתוספים.

תודה לעוזרים..

פורסם

צהריים טובים,

דבר ראשון 20 טאבים פתוחים עלולים להכביד על כל מערכת טיפה,

אבל במקרה שלך תבדוק את הדברים הבאים:

• שים לב לתוספים המותקנים אצלך, כמה תוספים?אילו תוספים? התוספים משפיעים נורא על צריכת המשאבים של הדפדפן, נסה להפטר מכל תוסף שאתה לא באמת צריך לתפקוד של הדפדפן. השאר רק את הנחוצים ביותר.
  • טול-בארים, שים לב אם מותקנים אצלך טול-בארים מיוחדים, טול-בארים כמו זה של פייסבוק וכל טול-באר שמציג פרטים דינאמים משפיע בצורה מטורפת על צריכת המשאבים. שים לב לנושא הזה.
  • Live Bookmarks - מה שנקרא RSS, שים לב שהלייב בוקמרקס צורכים גם-הם המון משאבים.
  • גרסת הדפדפן, וגרסת התוספים המותקנים. תשאר מעודכן מבחינת הדפדפן והעידכונים זהו נושא חשוב מאוד שגם הוא יכול להשפיע על הביצועים.

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים

לא ספרתי במדויק, אבל זה בסביבות ה30

אתה יכול בבקשה להביא לי את התוסף הזה שמושך את השמות של כל התוספים שמותקנים? לא זוכר איך קוראים לו.

ו20 טאבים זה כלום כמו שציינתי. עבדתי עם הרבה יותר

כולם הכרחיים.... כל התוספים. לא סתם מתקין.

שום טול בארים, אני יודע שזה מאיט לגמריי את העסק.

Live Bookmarks / RSS לא משתמש.

אני כל הזמן דואג לעדכן ולעדכן, גם את התוספים גם את הדפדפן. הכל מעודכן תמיד.

פורסם

הי, צהריים טובים.

אני ממש מצטער אפילו לא ראיתי שהגבת, והייתי בטוח שאני אמור לקבל מייל ברגע שמגיבים לאשכול.

לעניין

30 תוספים?! שמע, זה מספר לא קטן די ברור שישפיע על הביצועים,

אבל בוא נעשה כמה דברים שנוכל להסתכל על הדברים מנקודת מבט שונה.

תכנס לפה:

http://www.apple.com/safari/download/ ותוריד את הדפדפן המדובר,

האם גם בפעילות עם בדפדפן הנ"ל כמות המשאבים גדלה?

עוד כמה דברים חשובים,

תפעיל את פיירפוקס ,תגיע למצב שהוא צורך משאבים רבים מרמת הנורמל ותכנס לCMD (התחל --> הפעלה --> CMD)

תרשום netstat -ab

ואנטר,

עכשיו תעתיק לי את מה שהוא רושם ושלח לי בקובץ טקסט לאימייל Yahav.Shasha [=AT=] gmail.com (עדיף לא להעלות למקום פומבי, לא ממש יכול להזיק אבל עדיף)

בקשר לתוספים בפיירפוקס, אני לא ממש זוכר איך קראו לתוסף ההוא, אבל לא נראה לי שיש לו תמיכה בגרסה החדשה של הדפדפן, אז פשוט תכתוב לי את כולם כאן (חשוב)

אנחנו נפתור את הבעיה אל תדאג. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים