עבור לתוכן

מלאי של 3COM 3CRWER100-75

Featured Replies

פורסם

היי!

אני יודע שמפסיקים משום מה לייבא את הנתב המעולה הזה...

לי הספיקו החוויות עם אדימקס ואני מעוניין לקנות אחד כזה...

מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו זמין במלאי?

תודה מראש.

פורסם

ממש לא כדאי לך...

היה לי את הנתב הזה, אומנם עם חיבור ADSL הוא עבד בסדר.

אבל שעברתי לכבלים הוא עשה ה-מ-ו-ן בעיות וכאבי ראש, ואפילו עם חיבור ללא חייגן הוא לא עבד בצורה טובה.

וגם קרס כל פעם שהדלקתי PS3.

אחריו החלפתי לאדימקס והכל עבד מעולה +.

וקראתי באינטרנט שלעוד די הרבה אנשים הוא בעייתי, וגם התמיכה הטלפונית לא עובדת.

אם אתה מתקשר בגלל תקלה, הם אומרים שיחזרו אליך ולא חוזרים, התקשרתי 3 ימים ברצף ואמרתי להם את זה ולא חזרו עדיין...

איזה חיבור יש לך?

פורסם
  • מחבר

ממש לא כדאי לך...

היה לי את הנתב הזה, אומנם עם חיבור ADSL הוא עבד בסדר.

אבל שעברתי לכבלים הוא עשה ה-מ-ו-ן בעיות וכאבי ראש, ואפילו עם חיבור ללא חייגן הוא לא עבד בצורה טובה.

וגם קרס כל פעם שהדלקתי PS3.

אחריו החלפתי לאדימקס והכל עבד מעולה +.

וקראתי באינטרנט שלעוד די הרבה אנשים הוא בעייתי, וגם התמיכה הטלפונית לא עובדת.

אם אתה מתקשר בגלל תקלה, הם אומרים שיחזרו אליך ולא חוזרים, התקשרתי 3 ימים ברצף ואמרתי להם את זה ולא חזרו עדיין...

איזה חיבור יש לך?

זה לדירה שהתשתית עדיין לא ידועה, כנראה ADSL...

אבל אתה בטוח שהוא עושה בעיות עם הכבלים?

אני ממש לא רוצה להתקרב לאדימקס...

פורסם

הוא גרם לי לעשרות טלפונים לגרום לנטוויז'ן לשים חיבור ללא חייגן בשביל שהוא יעבוד.

אחרי שהם עשו זאת, הכל עבד בסדר איזה שבוע, ואז מדי פעם קריסות, וכל פעם שהדלקתי PS3 האינטרנט היה קורס בכל המחשבים בבית, אבל ה PS3 היה מחובר...

ואמרתי לך שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו.

גם לי היה אדימקס שעשה בעיות, הזה עם ה 3 אנטנות עם חיבור G.

קניתי אחד N עם 3 אנטנות, BR6524n והוא עובד מעולה, אבל רק עם חיבור ללא חייגן.

יכול להיות שהמודם שלי דפוק או שפשוט ראוטרים כאלה לא מסוגלים לעמוד טוב עם חייגן.

פורסם
  • מחבר

הוא גרם לי לעשרות טלפונים לגרום לנטוויז'ן לשים חיבור ללא חייגן בשביל שהוא יעבוד.

אחרי שהם עשו זאת, הכל עבד בסדר איזה שבוע, ואז מדי פעם קריסות, וכל פעם שהדלקתי PS3 האינטרנט היה קורס בכל המחשבים בבית, אבל ה PS3 היה מחובר...

ואמרתי לך שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו.

גם לי היה אדימקס שעשה בעיות, הזה עם ה 3 אנטנות עם חיבור G.

קניתי אחד N עם 3 אנטנות, BR6524n והוא עובד מעולה, אבל רק עם חיבור ללא חייגן.

יכול להיות שהמודם שלי דפוק או שפשוט ראוטרים כאלה לא מסוגלים לעמוד טוב עם חייגן.

אני יודע שבADSL עם PPPOE הוא עובד מעולה ללא ניתוקים...

השאלה באמת איך הוא עם הכבלים...

פורסם

האדימקס?

הוא עובד לי מעולה, אני עם חיבור ללא חייגן.

הוא לא מתנתק אף פעם (טפו טפו טפו)

והאינטרנט במהיות המקסימלית (יש לי 5 מגה)

מאוד מומלץ לדעתי. וגם יש קליטה גבוהה גם מרחוק.

פורסם

ל3COM המדובר היו בעיות בכבלים בחיבור חייגן L2TP בגרסת קושחה מתחת ל1.2.1. בשידרוג הקושחה הבעיה נפתרת.

אם הנתב קורס או לא מתפקד בכמה סוגי חיבורים אז מדובר בהגדרות לא תקינות או נתב לא תקין, ובשביל זה יש אחריות.

במחיר של 250 ש"ח צפונה הוא לא משתלם, עדיף לקנות כבר את הBR-6204WG בפחות מ200 ש"ח או את הBR-6504/6524N באזור ה300 ש"ח.

פורסם

אצלי היו לו בעיות בכבלים גם עם גרסאות קושחא חדישות יותר...

ניסיתי את כולן, שעדכנתי לראשונה אומנם המהירות קפצה בעוד איזה מאה קילובייט לשנייה, אבל עדיין היו חסרות לי 400 KB שנעלמו..

פורסם
  • מחבר

ל3COM המדובר היו בעיות בכבלים בחיבור חייגן L2TP בגרסת קושחה מתחת ל1.2.1. בשידרוג הקושחה הבעיה נפתרת.

אם הנתב קורס או לא מתפקד בכמה סוגי חיבורים אז מדובר בהגדרות לא תקינות או נתב לא תקין, ובשביל זה יש אחריות.

במחיר של 250 ש"ח צפונה הוא לא משתלם, עדיף לקנות כבר את הBR-6204WG בפחות מ200 ש"ח או את הBR-6504/6524N באזור ה300 ש"ח.

אני פשוט ממש מעדיף את הממשק שלו והאמינות, גם אם הוא עולה יותר...לדעתך עם גירסת קושחה חדשה הוא יעבוד טוב גם בכבלים?

פורסם

שוב אני אגיד, אצלי אחרי עדכון קושחא זה ממש לא עזר.

ועוד מי שניסה לעזור לי זה טכנאי נטוויז'ן שאמר לי בפירוש שהוא לא אמור לעזור לי, אבל בשביל לקוחות ככה וככה...

והוא נתן לי קישורים לכל העדכונים שכבר מצאתי בלעדיו, והם לא עזרו.

ושנינו ניסינו לפנות לתמיכה והתמיכה שווה לתחת.

בכל מקרה, אני קניתי את שלי בבאג, ואחרי שגם האדימקס לא עבד טוב נזכרתי שיש לי עוד את ה3COM אז לקחתי את שניהם בחזרה לבאג (שיש עדיין אחריות) ואמרתי ששניהם עושים לי בעיות, לקחו אותם במקום, נתנו לי זיכוי, ואיתו קניתי את האדימקס בתקן N.

ככה שכדאי לך לקנות ממקום שתדע שתוכל להחזיר את זה.

פורסם

הייתי מחובר איתו בשתי מקומות בחיבור כבלים, בהתחלה עם חייגן PPTP מול ברק ומול 015, אח"כ בזק-נטוויז'ן בחיבור LT2P (לאחר שדרוג לקושחה 1.3), 015 בחיבור L2TP (לאחר שדרוג) ובחיבור ללא חייגן מול בזק בינ"ל. שני הנתבים תפקדו היטב ועדיין משרתים אותי ואת הורי (שלי בן שנתיים ושל ההורים שלי בן שנה וחצי). בנוסף אני מכיר אנשים נוספים שמשתמשים בו בהצלחה מול תשתית הכבלים.

עם כל זה, במחיר של היום (280-300 ש"ח) הוא לא שווה. הממשק שלו לדעתי פחות טוב מאחרים, אי אפשר לשדרג מכל קושחה לכל קושחה ואני גם שמעתי (לא יצא לי לבדוק) שהוא לא יתן לך את המהירות המלאה בחבילות של מעל 5 מגה.

במחיר של סביבות ה300 ש"ח יש, כפי שנאמר, את האדימקס 6524/6504N ואם אתה בכל זאת מתעקש על נתב לא של אדימקס, קנה את הWRT54GL של לינקסיס. למרות שהאדימקס הוא מהדור החדש ומציג נתונים יותר טובים. אתה גם יכול לקנות את הDIR-615 של D-LINK שיש עליו המלצות בפורום.

פורסם
  • מחבר

הייתי מחובר איתו בשתי מקומות בחיבור כבלים, בהתחלה עם חייגן PPTP מול ברק ומול 015, אח"כ בזק-נטוויז'ן בחיבור LT2P (לאחר שדרוג לקושחה 1.3), 015 בחיבור L2TP (לאחר שדרוג) ובחיבור ללא חייגן מול בזק בינ"ל. שני הנתבים תפקדו היטב ועדיין משרתים אותי ואת הורי (שלי בן שנתיים ושל ההורים שלי בן שנה וחצי). בנוסף אני מכיר אנשים נוספים שמשתמשים בו בהצלחה מול תשתית הכבלים.

עם כל זה, במחיר של היום (280-300 ש"ח) הוא לא שווה. הממשק שלו לדעתי פחות טוב מאחרים, אי אפשר לשדרג מכל קושחה לכל קושחה ואני גם שמעתי (לא יצא לי לבדוק) שהוא לא יתן לך את המהירות המלאה בחבילות של מעל 5 מגה.

במחיר של סביבות ה300 ש"ח יש, כפי שנאמר, את האדימקס 6524/6504N ואם אתה בכל זאת מתעקש על נתב לא של אדימקס, קנה את הWRT54GL של לינקסיס. למרות שהאדימקס הוא מהדור החדש ומציג נתונים יותר טובים. אתה גם יכול לקנות את הDIR-615 של D-LINK שיש עליו המלצות בפורום.

תודה רבה :)

אני אלך עליו או על הלינקסיס...

פורסם
  • מחבר

אגב...ראיתי בכמה חנויות את ה3COM 3CRWER200-75

200 במקום 100 בסוף...

מישהו מכיר?

מה ההבדל בינו לבין ה100 והאם הוא מומלץ?

פורסם

תומך בSUPER G שזאת טכנולוגיה שמכפילה את רוחב הפס בחיבור האלחוטי (108Mbps במקום 54Mbps, קצב העברה בעולםםה אמיתי הוא סביבות 40 מגה ביט לשניה). אתה צריך כרטיס רשת תומך (ויקר יותר) במחשב. אין סיבה לקנות אותו, אם אני זוכר נכון אין שום הבדל אחר בינו לבין ה100-75.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים