עבור לתוכן

דרושות אזניות לנגן COWON

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בקרוב קונה או D2+ או S9 ואני צריך אזניות עבור הנגן שאקנה, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. בעיקרון אני רוצה אזניות IN EAR, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא, בוודאי שלא מה טווח המחירים המומלץ עבור הנגן הזה, ואם הוא לא יהווה צוואר בקבוק עבור אזניות "טובות מידי". אשמח להסבר כללי וגם לכמה המלצות ספציפיות P:

תודה רבה!

פורסם

שלום,

אני בקרוב קונה או D2+ או S9 ואני צריך אזניות עבור הנגן שאקנה, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. בעיקרון אני רוצה אזניות IN EAR, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא, בוודאי שלא מה טווח המחירים המומלץ עבור הנגן הזה, ואם הוא לא יהווה צוואר בקבוק עבור אזניות "טובות מידי". אשמח להסבר כללי וגם לכמה המלצות ספציפיות P:

תודה רבה!

תן תקציב, מחיר של אוזניות כאלה יכול להגיע גם לאלפיים שח ויותר.

בתקציב "שפוי" יותר יש את ה CX300-400-500 של סנהייזר.

י

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי שמץ לתת תקציב, אני לא יודע כמה תמורה יתנו לי האזניות עבור עוד כסף והאם זה שווה לי..

כרגע אני משתמש בSENNHEISER HD580 שמחוברת למחשב לכרטיס OB, ואני שומע FLACים.. אז לפחות ברמה הזו או אפילו יותר, רק כמובן IN EAR, כמה יעלו?

פורסם

WTF

HD580 עם OB?!

אחי, אחי... מה איתך? חח סתם

ברצינות, אני במקומך מוכר את ה580 ומשקיע במשהו אחר. כי איך שהן נשמעות אצלך עכשיו עדיף לך איזה AKG-שקר-כלשהו ב300 שקל.

פורסם

תראה, כשאני שומע מוזיקה בבית באוזניות זה ב HD550 שמחובר למגבר סטריאו.

לעומת זאת האייפוד טאצ' שלי מחובר ל סנהייזר CX300 שיש לי כבר כמה שנים.

קשה להשוות את איכות הסאונד בין השניים, כי מדובר על סגנון אחר לגמרי של אוזניות (אוזניות קשת פתוחות מול אין-איר אטומות). סה"כ אני אישית מאוד מרוצה מה CX300. יש ביקורות ברשת שטוענות שיש להם באס מוגזם, שלדעתי זה לא נכון. הבאסים קצת מודגשים אולי יחסית לאוזניות עם סאונד יותר "בהיר", אבל לא בצורה מוגזמת. וסה"כ הבאסים די הדוקים ולא מרוחים. הכל גם תלוי כמובן באיזה איכות של קבצים מדובר. קבצי לוסלס (או MP3 באיכות ממש גבוהה) נשמעים ממש בסדר גמור. כמובן שלא מדובר על איכות סופר אודיופילית, אבל אני חושב שבהתחשב במחיר הנמוך שלהן הן שוות את הכסף.

לא יצא לי להתנסות בהרבה דגמים אחרים, אני חושב שגם כשמדובר בנגן נייד אוזניות יקרות תמיד יתנו לך תמורה למחיר, גם כשמדובר באלף ש"ח ומעלה. השאלה האם התמורה מוצדקת (אוזניות שעולות 1000 ישמעו מן הסתם יותר טוב מאלה שעולות 500, השאלה אם "פי שניים" יותר טובות או רק קצת יותר...).

לדעתי סנהייזר היא חברה שקשה ליפול בה. יש את ה CX300-500 שכבר אמרתי לך. יש את הסדרה החדשה, IE6-7-8 שעולות הרבה יותר (יש בארץ בקילומבו ואולי בעוד חנויות), מ800 לדגם הזול עד 1600 לדגם היקר. כרגע אין עליהן הרבה ביקורות ברשת.

יש כמובן את SHURE שהיא חברה מאוד מקצועית. הבעיה שלפי מה שהבנתי הדגמים הזולים (יחסית כמובן) שלה לא משהו, ונחשבים לפעמים לפחות טובים מדגמים זולים יותר של סנהייזר. בעוד שהדגמים הממש טובים שלה עולים אלף ומעלה. חוץ מזה הבנתי שהSHURE קצת יותר מגושמים ובעייתים להכנסה לאוזן לעומת הסנהייזר.

מה שכן, אם אין לך נסיון עם אוזניות INEAR אז אולי עדיף לא להשתגע ולקנות ישר משהו מאוד יקר. אולי תלך על דגם זול יחסית ותראה אם הסגנון הזה בכלל מתאים לך. יש אנשים שממש לא סובלים את זה, ולעומת זאת אחרים - כמוני למשל - שממש אוהבים את זה.

פורסם

יש הבדל ענק בין HD550 לHD580.

וכדי להפיק את המיטב מהן צריך לשרשר מגבר ומקור בלפחות 2000 שקל.

ככה שהשקעה כדאית זה לא, אבל הסאונד הוא טוב (למי שאוהב את הסגנון של הליין הגבוה של סנהייזר).

לשאלת פותח הדיון, D2 נגן מצויין ולא יגביל כמעט שום אזניית In-Ear היי-אנד.

כמו שאופק אמר לך, סדרת CX זו דרך טובה להתחיל.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על התגובות.

אני חושב שאשמור את הHD580 לבינתיים, ואשדרג דווקא את המחשב. כרטיס קול חדש לא יספיק?

ולגבי הנגן - אקנה בהחלט אחד מהCX, אתם בהחלט צודקים בזה שצריך להתחיל במים הרדודים P:

תודה רבה שוב.

פורסם

בין כרטיס קול להגברה, עדיף לך להשקיע בהגברה לHD580.

פורסם

תודה לכם על התגובות.

אני חושב שאשמור את הHD580 לבינתיים, ואשדרג דווקא את המחשב. כרטיס קול חדש לא יספיק?

ולגבי הנגן - אקנה בהחלט אחד מהCX, אתם בהחלט צודקים בזה שצריך להתחיל במים הרדודים P:

תודה רבה שוב.

אם אתה באמת הולך על סדרת CX (שהיא אגב בכלל לא מים רדודים ;)) תקנה מחנות שמוכרת עם אחריות של "קילים" שהם היבואנים הרשמיים של סנהייזר, פשוט יש בעיה של הרבה זיופים של המוצרים של סנהייזר. CX300 צריך לעלות 200שח, ו CX500 צריך לעלות 370שח.

פורסם
  • מחבר

אה, יש זיופים.. לא מגניב..

יש מצב לפשוט המלצה על כמה חנויות? אני אזמין באינטרנט

נראה לי שאלך על הCX500, אם טיב האזניות עולה עם המחיר.

אגב, יש המלצה למקבילות שלהן באותו המחיר, עם בס קצת פחות מוגזם, לפי מה שטוענים?

תודה!

פורסם

אה, יש זיופים.. לא מגניב..

יש מצב לפשוט המלצה על כמה חנויות? אני אזמין באינטרנט

נראה לי שאלך על הCX500, אם טיב האזניות עולה עם המחיר.

אגב, יש המלצה למקבילות שלהן באותו המחיר, עם בס קצת פחות מוגזם, לפי מה שטוענים?

תודה!

טוב זה שיש זיופים רק מראה לך כמה האוזניות מוצלחות שכל כך רוצים לחקות אותן...

בכל אופן הבעיה מאוד נפוצה בחו"ל באיביי (עשה חיפוש בגוגל ותראה), לא יודע עד כמה זה חמור בארץ. יש את קילומבו אבל הם די יקרים יחסית. יש את תוכי (tuki.co.il כן אני יודע שם מצחיק...) שמוכרים עם אחריות של קילים והם מאוד זולים. גם קניתי את הדגם שלי אצלם אז אני יודע שזה מקום מהימן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים