עבור לתוכן

המלצה לפתרון בעיית הטוררנטים..

Featured Replies

פורסם

אתם מוזמנים להוריד את התוכנה hotspotshild vpn תוכנה שכביכול מעניקה אנונימיות של איי פי ..לא ממש בקיא במשה שהיא עושה.

אבל בהחלט צופה בתוצאות לאחר ניתוקים ומהירות איטית להחריד ביום וגם בלילה בשבוע האחרון.. מאז שהתקנתי את התוכנה שיפור פלאים מוריד על מקס 5 מגה.

מוזמנים לנסות ולדווח...

http://hotspotshield.com/

תוכנה חינמית

פורסם

טוב אני יכול להסביר בקצרה מה זה עושה,

הספקי אינטרנת משתמשים במערכות אוטומטיות בשביל להגביל את המהירות הורדה שלך בפרוטוקולים מסויימים כמו ביט טורנט

עכשיו מאחר ואתה יכול לשנות הרבה מאפיינים בצורה שהביט טורנט שלך פועל כמו למשל הPORT דרכו הנתונים עוברים הם לא יכולים למקד את ההגבלה של המהירות לפי פורט, אז מה שהם עושים הם שמים תוכנה שמזהה את הזרם נתונים הספציפי לפרוטוקול הזה

ואחרי כמה שניות עד כמה דקות הם עושים לך ט'רוטלינג(צימצום) לחיבור הפורט הספציפי הזה, כמובן שזה זמני ואחרי כמה זמן הם מורידים את זה

שוב כשהם מזהים את הפרוטוקול הם יחסמו

לכן מעבר בין פורטים נראה בכמה שניות הראשונות כאילו הוא עובד

פונקציה נוספת שהייתי קיימת בהרבה קליינטים של ביט טורנט היייתה לעשות outgoing connection encryption מה שמסתיר מהחברה שלך את זרם הנתונים בעזרת הצפנה וכך אם התוכנה האוטומטית לא מזהה מזה היא לא תעקב את זה(בניגוד למג"ב למשל)

הבעיה בהצפנה מסוג זה בקליינט היא שהטראקר צריך לאפשר את זה וגם ההצפנה היא חד כיוונית

מה שטוב בשירות שעכשיו הראית הוא שהוא מצפין את הכל כולל הכל

וככה הספקית לא רואה כלום

שים לב שאם תנסה להוריד משרתי FTP או דרך IRC

או בעצם כל שירות אחר

גם שם תהיה לך מהירות יותר גבוהה

כי הכל כולל הכל מוצפן

זה מעביר את כל התקשורת נתונים שלך דרך השרת שלהם

החברת אינטרנת שלך רואה הכל מוצפן ולכן מעבירה את זה הלאה לGATEWAY של החברת הצפנה שם החברת הצפנה מתרגמת את זה לזרם נתונים רגיל ומעבירה את זה למקום שרצית לתקשר איתו וזהו טכלס, מה שכן המעבר הנוסף הזה דרך השרת שלהם יכול להאט אותך גם

אז קח את זה בחשבון

פורסם
  • מחבר

אז בעצם עומס על השימוש בתוכנה הנ"ל תגרום לאיטיות בגלישה...

מלכוד לא קטן.

פורסם

איך אתה מקבל מההירות מקס עם hotspotshild. הגלישה גם איטית להחריד.

גם הורדת קבצים מוריד לאט

פורסם
  • מחבר

גלישה איטית אך הורדה מהירה בטוררנטים..

פורסם

נכנסתי לאתר התפעולי של בזק בינלאומי בכדי להוריד קובץ בדיקה.

בזמן שהייתי מחובר בhotspotshild ההורדה הייתה איטית, נעה בין 30 -40 KB.

ללא חיבור ב hotspotshild ההורדה הייתה על מקס של חבילת הגלשיה שלי, הוריד לי על 530 KB כי אני בחבילה 4Mbps.

פורסם

הסיבה ששזה כזה איטי היא כי אתה כבר לא מחובר לאינטרנט דרך הספקית שלך בלבד

אלא דרך עוד שרת קרוב לוודאי במדינה אחרת, מה שאומר שאם השרת הזה מוריד לאט מבזק אז גם אתה תוריד לאט

אני לא ניסיתי את התוכנה אבל נפתרת מההגבלות של בזק, הקאטש זה שיכול להיות שהשרת הזה לא מהיר במיוחד אז המהירות שלך מוגבלת ליכולות שלו

מה שכן אולי יש עוד שרותים כאלו עם קצב הורדה יותר גבוהה, אם אתה אומר שזה הקצב שקיבלת זה לא משרת את המטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים